GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Bardzo bardzo polecam:) (1) Po 6 latach przerwy zdecydowalam sie sprobowac jeszcze raz zdac prawo jazdy-... Zuzia Najlepsza Szkółka :) (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły. Zajęcia teoretyczne bardzo zrozumiale... Sabina R. GDPrawko polecam ! (1) Polecam GDPrawko!. Najlepsza szkółka jazdy w Trójmieście, na wstępie... Piotr
Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście. (1) Świetnie przeprowadzone wykłady przez Łukasza oraz otrzymane materiały... Ela Jesteście najlepsi!!! (1) Serdecznie polecam GDprawko i gratuluję takiej szkoły.. Teoria w trybie... Justyna Z czystym sumieniem POLECAM (1) długo szukalam odpowiedniej szkoły nauki jazdy. Wszyscy znajomi polecili mi... Kamila S Polecam GDprawko i instruklora Łukasza (1) Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę GDprawko. Wykłady prowadzone przez p.... Karolina Polecam GDprawko :) ! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu . Teoria poszła szybko, łatwo i przyjemnie.... Marzena Najlepsza szkoła i Instruktor w całym Trójmieście! (1) Cena konkurencyjna! Kurs teoretyczny bardzo sprawnie i w przystępnych... Kalina Kucal Najlepszy wybór! (1) Polecam OSK GDPrawko wszystkim, którym zależy nie tylko na zdaniu prawka, ale... Agnieszka Zdecydowanie polecam szkółkę! (1) Każdej osobie która się zastanawia nad wyborem szkółki zdecydowanie polecam... Mateusz Serdecznie polecam (1) Jestem bardzo zadowolony. Zajęcia teoretyczne są prowadzone w miłej... S.F. POLECAM !!! (1) Szybko , tanio ,profesjonalnie i bez stresu.Egzamin zdany za pierwszym... Paweł POLECAM (1) Chcialam wykupić jazdy dodatkoweDo GDprawko trafiłam z polecenia i jest za to... Martyna Dziękuje Gd prawko i mojemu kochanemu instruktorowi (1) Dzięki Łukaszowi i naszym jazdom zdałam za pierwszym razem a nie jestem... Szybowiec to nie samochód Polecam (1) Po kilkuletniej przerwie w zdawaniu prawka, postanowiłam w końcu ponownie... Marzena Polecam! (1) Miałem okazję jeździć z Arturem, co bardzo wszystkim polecam. Jest bardzo... georgie the spider Bardzo dobra szkoła (1) Jeśli ktoś się zastanawia, którą szkołę w Gdańsku wybrać, polecam GDprawko,... Magda Wzorowa szkoła (1) Niska cena, fachowość, dostępność. Zdałem za pierwszym razem. Warta polecenia. Tomek Polecam serdecznie :) (1) Co tu dużo mówić, po prostu genialna szkoła jazdy. Ogromny profesjonalizm.... Marta