GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

polecam kat. BE (1) Gorąco polecam szkołę nauki jazdy, bardzo dobry kontakt ze szkołą oraz... Maciek Polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim GdPrawko, szczególnie praktyki z instruktorką Moniką, która... Kamil Wojtek (1) Zdałem prawko za pierwszym razrm, mimo że kompletnie w to nie wierzyłem ,że... Wojtek cz
Dobry wybór! (1) Teoria mija szybko i jest w ciekawy sposób przekazywana. Na jazdach można sie... Kierowca GD Najlepsi w Trojmiescie! (1) Polecam!!! Kierowca na medal :) Szczerze polecam GDprawko (1) Serdecznie dziękuję Adzie za pelen profesjonalizm cierpliwość i miła... Ola Zdałam dzięki GDPrawko ! (1) Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy GDPrawko - przede wszystkim za... Kasia Polecam (1) Profesjonalne podejście, miła atmosfera. Polecam :D Julia POLECAM!!!!! Zdane za pierwszym razem:) (1) Moim zdaniem najlepsza szkoła jazdy z Gdańsku! Uczęszczałam na kurs... Agnieszka Polecam! (1) Zdałam prawko za pierwszym razem, bez problemu, dzięki jazdom z p. Darkiem,... Kasia Polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić GDprawko. Teoria z Adą minęła bardzo szybko.... Aga GDprawko (1) Jestem bardzo zadowolna ze szkoły GDprawko, teoria została przeprowadzona... Ola Polecam!!! (1) Teoria była bardzo sprawnie przeprowadzona. Same najważniejsze informacje.... Paulina Polecam! (1) Tak, jak wielu moich znajomych również ja zdecydowałam się na kurs w GD... Joanna Lepiej być nie może:) (1) Do szkoły zapisałam się "w ciemno", przez wzgląd na to,że mieści się ona... Ewa Polecam (1) Do GD Prawko trafiłam z polecenia siostry, która klika lat wcześniej także... Ania Polecam!!! (1) Serdecznie polecam wszystkim GDprako . Zostałem profejonalnie przygotowany do... Tomasz Polecam! (1) Szczerze mogę polecić GDprawko, egzamin zdałam za pierwszym razem, w GDprawko... Dominika Polecam! (1) Polecam wszystkim GDprawko zarówno ze względu na przyjemną teorię, jak i... Sebastian polecam!!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić GDprawko i w szczególności jazdy z Adą.100 %... Monika