GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Polecam GDprawko na BE (1) Jak najbardziej polecam szkołę GDprawko, a jako najlepszego instruktora mogę... Marciniak Kat. BE (1) Polecam wszystkim GDprawko , instruktor Włodek rewelacja zawodowiec :)) Andrzej kat B+E (1) Super szkoła. Świetny instruktor. Polecam gorąco. Pozdrowienia dla Włodka... Michał
Najlepsza Szkoła wTrójmieście !!! (1) Teoria wytłumaczona przez Pana Adama w bardzo przejrzysty i prosty sposób.... Judyta Najlepsza szkółka! (1) Polecam, kurs weekendowy mega szybki i przyjemny, wszystko dokładnie... Dominik Gorąco polecam! (1) Świetne przygotowanie za sprawą pana Macieja. Każda jazda była przyjemnością.... Kamil Serdecznie polecam !!!!! GD prawko najlepsze w 3-mieście!!! (1) Polecam każdemu kto chce jak najlepiej przygotować się do egzaminu. Miałam... O.G. Jak kategoria be to polecam gdprawko i pana włodzimierza (1) Egzamin zdany w pierwszej próbie i to dla mnie najważniejsze. Firma bardzo... PIOTR Szkoła na 6stkę!! (1) MONIKA I MACIEJ - najlepsi instruktorzy na świecie!:) Dzięki cierpliwości... Żaneta Najlepsi!!!!!!!! (1) Chciałabym serdecznie podziękować Monice jesteś wspaniałym instruktorem.... Agnieszka Polecam !!! (1) Polecam wszystkim szkołę GdPrawko, a w szczególności jazdy z instruktorem... Katarzyna GDprawko (1) do GDprawko trafiłam z polecenia, dodatkowo zachęcona pozytywnymi opiniami w... Monika Dobra szkoła (1) Właśnie odebrałam prawo jazdy z urzędu i rozpoczynam samodzielną jazdę.... Małgosia Zdecydowanie najlepsza szkoła (1) Wykupiłem około 15 godzin jazd dodatkowych w związku ze skierowaniem na... Wojciech Zdałem za 1 razem (1) Super szkoła nauki jazdy. Przyjazna armosfera, pełne wyposażenie szkoleniowe.... Adam S Polecam!! (1) Szczerze polecam szkołę jazdy GDprawko. Kurs weekendowy z teorii z Moniką... Zuzanna Super Szkoła!!! Polecam ;) (1) Swoją przygodę zaczęłam w kwietniu. Zajęcia teoretyczne odbywały się w bardzo... Magda Polecam (1) Naukę teorii z Panem Adamem rozpoczęłam w czerwcu. Dzięki jasnemu i... Asia Kategoria B+E (1) Super szkoła. Świetny instruktor. Polecam gorąco. Pozdrowienia dla Włodka Bartosz Bernat Nauka jazdy w GDPrawko z Dariuszem (1) Kurs teoretyczny zacząłem w Czerwcu, lekcje z panem Adamem bardzo... Bartek