GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Najlepsza Szkółka w Gdańsku !!! (1) Polecam w 100 procentach , zdałam egzamin za pierwszym razem. Pan Łukasz... Klaudia Serdecznie polecam! (1) Zdalam za pierwszym razem! Jestem bardzo wdzieczna Adzie, ktora swietnie... Gosia Polecam (1) Polecam bardzo! Najbardziej pana Artura najlepiej uczy i po prostu najlepszy... Zuza
Polecam!! (1) Najlepsza szkółka! Indywidualne i profesjonalne podejście. Serdecznie polecam... Paulina Natalia (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone są w interesujący sposób co skutkuje chęcią... Natalia Polecam GDprawko (1) Szkołę jazdy GDprawko wybrałem kierując się przede wszystkim pozytywnymi... Bartek Piotr lat 37 (1) Nie trzeba się urodzić za kierownicą żeby umieć jeździć przepisiwo i zdać... Piotr Wicher Super szkoła jazdy (1) Świetnie wytłumaczona teoria przez P. Łukasza i P. Adama na zajęciach... Kasia Polecam w 100% GDprawko!!!! (1) Szkołę GdPrawko znalazłem w sieci w oparciu o opinie, głównie na... Marcin Polecam!!! (1) Super szkoła ! Miła atmosfera, indywidualne podejście do kursanta. Wykłady... Natalia Szkoła Gd i ich instruktorzy :) (1) Szkoła GD prawko okazało się strzałem w 10. Bardzo dobre podejście do... Magda Szkoła idealna ;) (1) Świetna szkoła polecam każdemu ;) a Pan Artur od nauki jazdy świetnie uczy... Aleksandra Serdecznie polecam! (1) Wszystkim serdecznie polecam GD Prawko! Profesjonalne przygotowanie do... Justyna 100% POLECAM (1) Najlepsza szkółka w Trójmieście. Miła,spokojna atmosfera podczas zajęciach.... Urszula najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku (1) Spoko szkoła i instruktorzy. Zdałem wszystko za pierwszym razem. Moim... Daniel Wielkie dzięki! (1) Pozdrawiam serdecznie Maćka i całą szkołę. Nigdy nie sądziłam, że zdanie... Pika Polecam GDprawko na BE (1) Jak najbardziej polecam szkołę GDprawko, a jako najlepszego instruktora mogę... Marciniak Kat. BE (1) Polecam wszystkim GDprawko , instruktor Włodek rewelacja zawodowiec :)) Andrzej kat B+E (1) Super szkoła. Świetny instruktor. Polecam gorąco. Pozdrowienia dla Włodka... Michał Najlepsza Szkoła wTrójmieście !!! (1) Teoria wytłumaczona przez Pana Adama w bardzo przejrzysty i prosty sposób.... Judyta