GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

B+E Polecam (1) Dzięki Panu Włodkowi kurs zrobiony szybko ,łatwo i przyjemnie .Zdane za... Waldemar K. Kurs prawa jazdy kat. B (1) Niedawno ukonczylem kurs na prawo jazdy kat B w nauce jazdy GD PRAWKO . Kurs... Grzegorz Radtke Polecam (1) Polecam w szczegóności kurs weekendowy - jest najszybciej. Instruktor Łukasz... zdaneprawko
Super instruktorzy (1) Bardzo dobra szkoła jazdy .Polecam profesjonalnie z indywidualnym... Agnieszka hoża-rynkiewicz Supcio (1) Bardzo fajna szkółka, gorąco polecam GDPrawko! Egzamin praktyczny zdałam za... Agata GDprawko Prawo jazdy (1) Bardzo dobra szkoła. Byłem tak przygotowany po jazdach, że czułem się pewnie... Maciej Młynarski Najlepsza szkoła w trójmieście (1) Zdane za pierwszym razem! Bardzo fajnie i rzeczowo prowadzone wykłady... Iza Egzamin zdany za pierwszym podejściem!!! (1) Z czystym sumieniem polecam szkołę, komentarz pisze świeżo po egzaminie :)... Przemek GDprawko (1) Jeździłam z Piotrkiem bardzo sympatycznym instruktorem , wszystkie błędy na... Patrycja Najlepsza szkoła jazdy! (1) Chcę podzielić się opinią o tej szkole jazdy. Jestem obywatelem Białorusi,... Artsiom Polecam (1) Nauka przeszła bardzo przyjemnie ,zdałem egzamin bez problemów ,wszystko... Jarek28 Polecam (1) Polecam szkołę GD Prawko, a w szczególności instruktora, z którym ja miałam... Martyna Polecam każdemu (1) Podjęłam się kursu w GDprawko z racji najlepszych ocen w trójmieście. Wykłady... Oliwia Wspaniała szkoła jazdy. (1) Bardzo polecam wszystkim, którzy wahają się przy wyborze szkoły jazdy.... Maja Polecam GDPrawko (1) Zajęcia teoretyczne bardzo ciekawe, z praktycznym podejściem do tematu. Jazdy... Ewa Gdprawko (1) Polecam Gdprawko. Profesjonalne podejście do kursanta.Cierpliwość i... Daniel Machutta Polecam :) (1) Gorąco polecam, szczególnie Pana Artura który dokładnie i skrupulatnie mnie... Dominika Natalia (1) Polecam!! Instruktorzy są tam bardzo sympatyczni, kompetentni i pomocni.... Natalia Polecam GDprawko (1) Polecam GDprawko i dziękuję Panu Darkowi za to że nauczył mnie jeździć... Grzegorz Super, polecam (1) Na kurs zapisałem się we wrześniu 2017. Miesiąc teorii w fajny i przystępny... Bartosz