GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Pozytywna ocena (1) Co tu wiele pisać. Egzamin państwowy praktyczny i teoretyczny zdany za... Bernard Zadowolona absolwentka GDprawko (1) Jestem bardzo szczęśliwa, że zdecydowałam się na naukę w tymże ośrodku.... Basia Najlepsza szkoła jazdy! (1) Polecam wszystkim tą szkołę! Egzamin zdany za pierwszym razem! Szczególne... Asia
Serdecznie polecam, świetne nauczanie! (1) Bardzo dziękuję Panu Darkowi z GD Prawka na Morenie za poświęcony czas i... Julia Praktyka zdana za pierwszym razem! (1) Bardzo miły i szybki weekendowy kurs teoretyczny. Profesjonalne i rzeczowe... Paweł M. GDprawko - najlepszy OSK. Polecam :) (1) Z czystym sumieniem polecam! Teoria na kursie weekendowym poprowadzona w... Magda Polecam (1) Zdałem za pierwszym podejściem Gdprawko pełna profeska! Przemysław Zdecydowanie polecam! (1) Szkołę GDprawko wybrałam z polecenia kolegi, który egzamin zdał za 1 razem.... Paulina Instruktor godny polecenia (2) Dzięki niemu zdałem prawo jazdy. Polecam każdemu kto ma spore problemy z... Adrian Jeziak Kurs (1) Teoria szybka i na temat. Kumulacja jazd po 2, czasami 3 spotkania w tygodniu... Dominika Zdecydowanie polecam (1) Zajęcia teoretyczne z Panem Adamem bardzo ciekawie przeprowadzone, w miłej... Kasia Najlepsza szkółka w trójmieście. (1) Polecam każdemu kto myśli o rozpoczęciu nauki jazdy. Kurs teoretyczny... Jan Polecam (1) Bardzo polecam, teoria przeprowadzona jasno i rzeczowo. Nauka jazdy z... Marynia Gd Prawko robi robotę ! (1) Co tu dużo pisać ,sprawa załatwiona szybka i starannie.Instruktor Artur z... Jacek Najlepsza szkoła nauki jazdy w Gdańsku (1) Bardzo wszystkim polecam OSK GD Prawko! Teoria weekendowa poprowadzona przez... Aneta szkoła na medal (1) do wszystkich którzy mają chęc startowac na prawko polecam w 100 % szkołe GD... ANDRZEJ M Szkoła nauki jazdy GD prawko Gdańsk morena (1) Absolutnie nie żałuje wyboru tej szkoły ! Kurs teoretyczny przeszedł sprawnie... Katarzyna Kategoria B+E (1) Super szybko, bardzo profesjonalnie. Z czystym sumieniem mogę polecić... Bartosz Polecam! (1) Serdecznie polecam szkołę GDprawko! Fajnie przygotowany kurs teoretyczny... Marta Zdane za 2 razem (1) Generalnie zdane za 2 razem, bo z zaspania zapomniałem włączyć światła już na... Willist