GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Zdecydowanie polecam (1) GDprawko wybrałem kierując się opiniami znajomych . To był dobry wybór, tak... Tomek Polecam! (1) Bardzo polecam szkołę jazdy GD Prawko! Pełen profesjonalizm, ciekawie i... Martyna GDprawko Szkoła Jazdy-Polecam! (1) Zdałem zarówno teorie jak i praktykę za pierwszym razem. Świetne... Kryspin
Polecam (1) Profesjonalne, cierpliwe podejście do wystraszonego kursanta. Bardzo... Monika Polecam szkołę, w szczególności instruktora Artura (1) Odbyłam w Gdprawko kurs teoretyczny weekendowy, wiedza szybko, rzetelnie i w... Dorota Najlepsi (1) Zaczynając kurs z trudem odróżniałam prawą od lewej, a egzamin zdałam za... Karolina Szkoła dla każdego (1) Szkoła dla każdego ,kto oprócz zdania egzaminu chce nabrać dobrych nawyków... Agnieszka Egzamin zdany za pierwszym razem! (1) Serdecznie polecam! Jazdy z Panem Piotrem super, teoria bardzo przyjemna i... Klaudia Wardowska Jazdy z Arturem w Gd prawko (1) Serdecznie polecam szkole Gd Prawko i jazdy z instruktorem Arturem. Jest... Paulina Lewandowicz Najlepsza szkoła jazdy (1) Jeździłem z Panem Arturem i egzamin zdałem za pierwszym razem, bez żadnych... Oskar Polecam !!! (1) Bardzo polecam Gdprawko . Zdalam za pierwszym razem . Szczególne uznanie dla... Monika Prawo jazdy kat. B (1) Moja przygodę z Gdprawko wspominam fantastycznie! Zaczynając od 3dniowej... Kinga W 100% polecam tą szkołę!!! (1) Bardzo polecam tą szkołę! Zajęcia teoretyczne nie są prowadzone w sposób... Iwona Polecam (1) Wyklady weekendowe z Pania Monika minely szybko i przyjemnie Mialem jazdy z... Robert Zdałem za czwartym z mojej winy :) (1) Cztery podejścia i zakończyło sie sukcesem. Nauka teori była bardzo dobra bo... Mateusz L. Zadowolony w 100% (1) Mogę wszystkim polecić GDprawko. Fachowa, rzeczowa obsługa, ekspresowy kurs... Olaf Szybkie B+E (1) To mój drugi kurs w GDPrawko (B, B+E) Potrzebowałem uzyskać uprawnienia w... Michał Weselak Polecam w 100% (1) Polecam pod każdym względem tą szkołę. Teoria prowadzona przez Pana Adama... Bartek Polecam szkółkę oraz Instruktora Panią Monikę (1) Teoria na kursie weekendowym była przedstawiona bardzo rzetelnie i zrozumiale... Janek Polecam kurs B+E w tej szkole (1) Bardzo dobre terminy zajęć. Instruktor od razu korygował błędy dzięki czemu... Arkadiusz