GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Najlepsza szkoła jazdy! (1) Świetna szkoła, zdałem egzaminy za 1 razem. Pan Łukasz od teorii dobrze... Ja Polecam (1) Szczerze polecam instruktora Pana Darka. Całe 30 godzin jazd w bardzo miłej... Dominika Polecam (1) Serdecznie polecam skorzystanie z usług GD prawko :) Zarówno zajęcia... Kacper
Pan Darek - czyli jak z gamonia zrobić kierowcę :) (1) Polecam jazdy z Panem Dariuszem. Uśmiechnięty i bardzo cierpliwy instruktor... Ruda Kurs (1) Jestem jak najbardziej zadowolony z przebiegu kursu jak i z instruktorów z... Dominik GDPRAWKO - Najlepsza szkoła jazdy :) (1) Zacznę od całej szkoły GDPRAWKO - wlaściciel to przemiły człowiek, poziom... Wiktoria Lisiecka Super szkoła (1) Super podejście do kursanta. Pani na wykładach weekendowych, wie co robi,... Karol Trawiński Gd Prawko (1) Chciałabym polecić GD Prawko. Można szybko zrobić kurs z teorii, który jest... Kasia Zdecydownie Polecam!!! (1) Tak jak w nagłówku zdecydowanie polecam szkołę jazdy GD prawko dobra cena... Patryk Najlepsza szkoła jazdy (1) Polecam bardzo GDprawko, pan Adam idealnie przygotowuje z teorii, a Piotr... Dorota Świetna szkoła (1) Uczestniczyłem w kursach w szkole jazdy w GDprawko. Chodziłem na wykładyz... Aleksander Kliszczyk Polecam wszystkim (1) Zdałem egzaminy w pordzie za 1 razem, przygotowali mnie świetnie a instruktor... Rastil POLECAM B+E (1) Egzamin zdany w pierwszej próbie i to dla mnie najważniejsze. Firma bardzo... Łukasz Zdane za 1 (1) Najlepsza szkoła jazdy w 3miescie, auta nowoczesne, wyklady rzeczowe i... Rajdowiec Polecam :) (1) Polecam każdemu szkołę GDprawko :) A przede wszystkim jazdy z przemiłym... Karolina B + E POLECAM! (1) kurs na kategorie B + E prowadzony przez instruktora Włodka to rewelacja,... Przemek Super szkola w 100% polecam (1) Polecam wszystkim co chca zdac egzamin na prawo jazdy. Pani Adriana z ktora... Michał Najlepsza szkoła jazdy (1) Ponad tydzień temu zdałam egzamin praktyczny i teorytyczny za pierwszym razem... Basia Opinia (1) Z całego serca polecam naukę w szkole Gdprawko, szczególnie u instruktora... Emilia Polecam GDprawko (1) Dwa dni temu zdałam egzamin praktyczny na prawo jazdy. Udało mi się zdać... Sylwia