GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Polecam GDprawko (1) Bardzo polecam, zarówno teoria - prowadzona przez p.Łukasza w bardzo luźnej ,... Ania Jacek (1) Profesjonalne prowadzenie zajęć,bezstresowa atmosfera bardziej... Jacek Chmiola Bardzo dobra szkoła jazdy (1) Polecam każdemu, ktorzy nie wiedzą która szkołke wybrac, osobiscie nie załuje... Mateusz
Bardzo polecam (1) Bardzo polecam szkołę jazdy GD prawko. Szczególnie polecam instruktora... Alicja Kat. B+E zdana za pierwszym razem - polecam GDPrawko (1) Robiłem kurs na kat. B+E w szkole GDPrawko. Egzamin zdałem za pierwszym... Przemek Nic więcej od szkoły chcieć nie można ;) (1) Kurs wybrałam w skróconej wersji, polecam wszystkim, profesjonalne podejście... Natalia Polecam! (1) Szczerze polecam-Bardzo dobrze i przystępnie prowadzona teoria, zajęcia... Ewelina Polecam! (1) Szkoła godna polecenia! Zarówno zajęcia teoretyczne jak i praktyczne bez... Marta Rzetelne przygotowanie do egzaminu (1) Bardzo rzetelne przygotowanie do egzaminu na kategorie B+E Instruktor... Łukasz Polecam!!! (1) Szczerze polecam szkołę GDprawko, Zajęcia teoretyczne prowadzone z Panem... Asia Kategoria BE (1) Szczerze polecam. Instruktor, pan Włodzimierz Janek pełen profesjonalizm.... Sebastian Polecam (1) Bardzo polecam. Wysoki poziom nauczania. Zostalem doskonale przygotowany do... Rafał Polecam (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy. Wybrałam tę szkołę ze... Karolina Polecam (1) Po długiej przerwie postanowiłam dokończyć zmagania związane z uzyskaniem... Natalia Polecam każdemu kto ma zamiar się nauczyć jeździć... (1) Instruktorzy przemili samochody w stanie idealnym jazda i nauka to czysta... Natalia Serdecznie polecam (1) Świetne przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy kat. B Maciej Najlepsza szkoła jazdy (1) Po pierwsze teoria prowadzona w bardzo ciekawy sposób, z różnymi anegdotkami,... Dorota Polecam!!!! (1) Polecam wszystkim Gdprawko! Była to moja druga szkoła i cieszę się, że się na... Angelika GDprawko - szkoła godna polecenia (1) Szczerze polecam szkołę jazdy GDprawko. Elastyczne godziny jazd dopasowane... Justyna Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku !! (2) Przygotowanie do egzaminu zostało przeprowadzone na bardzo wysokim poziomie... Magda