GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Rzetelne przygotowanie do egzaminu (1) Brałam udział w kursie weekendowym. Wykłady prowadziła Monika. Wszystko... Karolina Polecam jazdy z Arturem (1) W GD prawko jeździłam z Arturem. Instruktor rzetelny, kompetentny i... Alicja Polecam! (1) Świetna szkoła! Profesjonalnie przygotowali mnie do egzaminów - zdałem za... Marcin
Super! (1) GDprawko wybrałem ze względu na dużą ilość pochlebnych opinii. Nie zawiodłem... Radek Super (1) Rewelacja. Świetny zespół. Przyjaźni ludzie. Polecam Kursant były tylko gdprawko!!! (1) Pełna klasa i profesjonalizm. Zajęcia praktyczne miłe i przyjemne. Wszystko... Marta Polecam, zdałam za pierwszym! (1) Zajęcia teoryteczna bardzo miłe i przyjemne. Prowadzący bardzo zaangazowani.... Zosia Zadowolona! (1) W 100% polecam ten osk. egzamin w PORD zdałam za pierwszym razem, dzięki... Alina Wybierzcie GDprawko! (1) Wszystko przebiegło gładko, szybko i w bardzo przyjaznej atmosferze. Zarówno... Marek Tylko GDprawko! (1) Teoria wykładana przez Pana Adama zaciekawi każdego - uwierzcie mi! Materiał... Kasia Polecam! (1) Miałam przyjemność jeździć z Panem Waldkiem, który w miły i sympatyczny... Zadowolona Zdane za 1 (1) Polecam GDprawko I instruktora Piotrka . Jazdy w super atmosferze a co... Natalia Zdecydowanie polecam (1) GDprawko wybrałem kierując się opiniami znajomych . To był dobry wybór, tak... Tomek Polecam! (1) Bardzo polecam szkołę jazdy GD Prawko! Pełen profesjonalizm, ciekawie i... Martyna GDprawko Szkoła Jazdy-Polecam! (1) Zdałem zarówno teorie jak i praktykę za pierwszym razem. Świetne... Kryspin Polecam (1) Profesjonalne, cierpliwe podejście do wystraszonego kursanta. Bardzo... Monika Polecam szkołę, w szczególności instruktora Artura (1) Odbyłam w Gdprawko kurs teoretyczny weekendowy, wiedza szybko, rzetelnie i w... Dorota Najlepsi (1) Zaczynając kurs z trudem odróżniałam prawą od lewej, a egzamin zdałam za... Karolina Szkoła dla każdego (1) Szkoła dla każdego ,kto oprócz zdania egzaminu chce nabrać dobrych nawyków... Agnieszka Egzamin zdany za pierwszym razem! (1) Serdecznie polecam! Jazdy z Panem Piotrem super, teoria bardzo przyjemna i... Klaudia Wardowska