GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Szybko, tanio, bezproblemowo (1) W Gdprawko zrobiłem kategorie b+e. Bardzo profesjonalny instruktor z... Łukasz Artur-najlepszy instruktor w całym województwie (1) Z czystym sumieniem polecam szkołę GDprawko. Teoria prowadzona przez Pana... Magdalena kat B+E (1) szczerze polecam- robiłam ostatnio kurs na przyczepkę. miła atmosfera i... Ania
Gdprawko (1) Dziękuje bardzo Gdprawko ,moim zdaniem najlepsza szkoła jeśli chodzi o naukę... Ania B+E zdane za pierwszym razem (1) Kurs przeprowadzony bardzo profesjonalnie. Jazdy na placu oraz po mieście z... Łukasz Malinowski Kontynuacja (1) Kontynuowałam jazdy w tej szkole i polecam bardzo instruktora p.Grzegorza :)... Konstancja Kacper - opinia (1) Wielu znajomych polecało mi GDPrawko, gdy robiłem rozeznanie wśród szkółek.... Kacper Iza :) - opinia (1) Bardzo polecam jazdy z instruktorem Arturem!!! Bardzo cierpliwy, świetnie... Iza :) Wyjątkowo udany wybór (1) Do GDprawka trafiłem po nieudanej przygodzie z inną szkołą jazdy, gdy... Paweł Polecam GDprawko! (1) Szczerze polecam GDprawko, a w szczególności instruktora p. Łukasza, z którym... Kasia Jegor - opinia (1) Świetna szkoła, szybka i efektywna nauka, zajęcia bardzo przyjemne.... Jegor Marita Jachimowska - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam wszystkim GDprawko! Myślę, że nie mogłam trafić... Marita Jachimowska Kategoria B (1) Polecam GD prawko miła atmosfera na teorii z panem Adamem i przyjemne jazdy z... Super szkoła (1) Polecam szkołę GD-prawko. Teoria prowadzona w bardzo dobrej atmosferze, pan... Radek Kat. B+E - najlepiej! (1) Szczerze polecam szkołę GDprawko! Robiłem kat. B+E i egzamin zdałem za... Łukasz - opinia (1) Polecam Artur Bardzo dobry instruktor. Wszystko od podstawy wytłumaczy. Polecam :) (1) Super szkoła! Teoria nie zanudzała a uczyła, wszystkie ważne tematy omówione... Jazdy dodatkowe (1) Po niezdanym egzaminie praktycznym i rocznej przerwie wykupiłam dodatkowe... Ania Bardzo polecam! (1) Gdy tylko ukończyłam 18 lat, zdecydowałam się rozpocząć kurs prawa jazdy,... Julia :) (1) Serdecznie polecam, jazdy tak jak i teoria w miłej atmosferze. Egzaminy... Michał