GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

polecam (1) Wedlug mnie Dobra szkola.Super atmosfera i pelen profesjonalizm podczas jazd... Mateusz S Polecam (1) Dzisiaj zdałem egzamin w pordzie za pierwszym razem zarówno teorię, jak i... Łukasz Opinia szczęśliwego kursanta (1) Szkoła godna polecenia. Kurs odbył się sprawnie i bez komplikacji. Otrzymane... Jakub Kacprowicz
GDprawko (1) Na kurs zostałam namówiona i zapisana przez siostrę która też chodziła do... Romana Damian (1) Miałem dodatkowe jazdy z p. Arturem które okazały się bardzo pomocne. Bez... Damian GDprawko (1) Ten kurs prawa jazdy mogę z czystym sumieniem polecić każdemu. Zajęcia... Ola GDprawko to najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku (1) W dniu wczorajszym 22.11 zdałam agzamin panstwowy. Moja radość sięgnęła... Karolina Ś. Polecam!!! (1) Jestem mega zadowolony z kursu. Trafilem na super pania instruktor ktora... Dominik Polecam! (1) Świetna szkoła, merytoryczne wykłady, solidnie przygotowujące zarówno do... Piotr Polecam instruktora Łukasza! (1) Zapisalem się do Gd prawko,ponieważ koledzy polecili mi tą szkołę jazdy.... Patryk Jak najbardziej polecam! (1) Szkółkę GDprawko wybrałem dlatego, że polecili mi ją znajomi. Bardzo dużo... Maciej GDprawko Tomek jest najlepszy! (1) Bardzo polecam ośrodek GDprawko. Po totalnym zniechęceniu i zawieszeniu kursu... Wiola polecam! (1) Z czystym sumieniem polecam kurs w szkole Gdprawko,miła atmosfera,duza... Katarzyna Szczerze polecam (1) Zapisałam się na jazdy doszkalające 6 lat po zdanym egzaminie państwowym na... Agata Polecam GDprawko! (1) Miałam super instruktora, zdałam za pierwszym razem! Wykłady były na wysokim... Patrycja Kurs B+E (1) To mój drugi kurs w tej szkole jazdy (w 2014 na B, teraz B+E). Serdecznie... Kinga polecam !!!! (1) Bardzo , bardzo polecam szkołę jazdy gdprawko . zdałam za pierwszym razem .... Paulina M. Konkretny i rzetelny kurs na prawko (1) Kurs poszedł dość sprawnie, zajęcia w szkole miesiąc do tego półtora miesiąca... Maciek Mam prawko! (1) To było moje pierwsze podejście w życiu do zdobycia prawa jazdy. W ramach... M Najlepsza szkoła jazdy (1) Gd Prawko to najlepszy możliwy wybór jeśli chce się nauczyć dobrze jeździć i... Mateusz