GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Jednym słowem - rewelacja. (1) Obiegowa opinia traktująca o tym, że to najlepsza szkoła w Gdańsku, nie jest... Darek Najlepszy instruktor Maciej G. (1) Szczerze polecam Gd prawko, a już w szczególności instruktora Macieja G.... Alicja Najlepsza szkoła jazdy (1) Nad wybraniem szkoły jazdy zastanawiałam się długo aż trafiłam na stronę... Kasia G.
Szkółka godna polecenia :) (1) Z całego serca mogę polecić szkółkę GDprawko!! Zajęcia praktyczne miałem... Nikodem Szkoła zasługuje na tak wysokie oceny:) (1) GDprawko to zdecydowanie szkoła godna polecenia. Kurs weekendowy oferuje... Julia Polecam :) (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem ! Polecam wszystkim ! Ania Polecam GDprawko (1) Witam! Polecam wszystkim przyszłym kierowcom szkołę jazdy GDprawko :) Teoria... agata Polecam :) (1) Na wstępie dziękuję osobie, której należy się to przede wszystkim - mojej... Kasia najlepsza szkoła!!! (1) Wybrałam te szkołę czytając tutejsze opinie i nie żałuje ani trochę!... Patrycja G. Polecam (1) Polecam, szczególnie polecam instruktora Waldka Monika Polecam tą szkołę (1) Jeździłem z Arturem, od którego wiele się nauczyłem, polecam jak najbardziej. Dawid GD Prawko - instruktor Tomka (1) Bardzo polecam instruktora Tomka Bieleckiego :) jest najlepszy, dopiero on... Karola Gdprawko najlepsza decyzja! (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone bardzo profesjonalnie, rzeczowo i w przyjemnej... Martyna Artur Gd Prawko (2) Czesc, chcialabym sie pochwalić calemu światu ze zdalam egzamin państwowy za... Kasia Klinkosz Gd prawko to świetna szkoła jazdy (1) Zajęcia prowadzone bardzo profesjonalnie, szkolenie praktyczne na najwyższym... Marcin Grucha Mi... polecam gdprawko,a szczególnie instruktora Artura! (1) Kurs weekendowy z panią Moniką przebiegł w bardzo sympatycznej... Ania H Mam Prawko :) (1) Nauka teorii z Panem Adamem świetnie przeprowadzona , zdałem za pierwszym... Rafał Bardzo dobra szkoła (1) Dobra szkoła, jazdy w przyjemnej atmosferze, zwłaszcza polecam instruktora... Alicja Kisiel Opinia GDPrawko (1) Wszystko w porządku Marek Swarcewicz polecam (1) Wedlug mnie Dobra szkola.Super atmosfera i pelen profesjonalizm podczas jazd... Mateusz S