GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Polecam! Instruktor na medal! (1) Zdecydowanie polecam naukę w szkole GDPrawko. Zajęcia teoretyczne są... Ewelina Polecam Instruktora Artura (1) Serdeczne podziękowanie dla Instruktora Artura, który w sposób rzetelny i... LucyG Prawo jazdy kat B+E (1) UWAGA!!! instruktor z uprawnieniami egzaminatora. Pan Włodek... Łukasz
Polecam! (1) Szkoła jazdy spełniła moje oczekiwania. Zostałam w sposób kompleksowy... Marta Absolwent - opinia (1) Profesjonalna szkoła, zajęcia dostosowane do potrzeb i możliwości kursantów,... Absolwent GDprawko - polecam ! (1) Na zajęcia teoretyczne nie uczęszczałem (testy miałem zdane wcześniej), więc... Piotr S. Weronika - opinia (1) Serdecznie polecam. Nauczona od podstaw w dobrej cenie. Pozdrawiam pana... Weronika Krzysztof Kobiela - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Instruktorzy doskonale przykładają się do... Krzysztof Kobiela Mikołaj - opinia (1) Bardzo polecam, super instruktor Pan Artur, świetnie mnie przygotował do... Mikołaj Egzamin zdany za pierwszym razem! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu. Kurs zrobiłam ponownie po ok. 5letniej... Dorota Szybko, tanio, bezproblemowo (1) W Gdprawko zrobiłem kategorie b+e. Bardzo profesjonalny instruktor z... Łukasz Artur-najlepszy instruktor w całym województwie (1) Z czystym sumieniem polecam szkołę GDprawko. Teoria prowadzona przez Pana... Magdalena kat B+E (1) szczerze polecam- robiłam ostatnio kurs na przyczepkę. miła atmosfera i... Ania Gdprawko (1) Dziękuje bardzo Gdprawko ,moim zdaniem najlepsza szkoła jeśli chodzi o naukę... Ania B+E zdane za pierwszym razem (1) Kurs przeprowadzony bardzo profesjonalnie. Jazdy na placu oraz po mieście z... Łukasz Malinowski Kontynuacja (1) Kontynuowałam jazdy w tej szkole i polecam bardzo instruktora p.Grzegorza :)... Konstancja Kacper - opinia (1) Wielu znajomych polecało mi GDPrawko, gdy robiłem rozeznanie wśród szkółek.... Kacper Iza :) - opinia (1) Bardzo polecam jazdy z instruktorem Arturem!!! Bardzo cierpliwy, świetnie... Iza :) Wyjątkowo udany wybór (1) Do GDprawka trafiłem po nieudanej przygodzie z inną szkołą jazdy, gdy... Paweł Polecam GDprawko! (1) Szczerze polecam GDprawko, a w szczególności instruktora p. Łukasza, z którym... Kasia