GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Paweł - opinia (1) Polecam pana Artura nauka jazdy w milej atmsoferze i bezstresowo. Do tego... Paweł Frans - opinia (1) Jazdy uczyłem się z Arturem, moja naukę będę wspominał pozytywnie. W... Frans Joanna - opinia (1) Bardzo polecam szkole jazdy Gdprawko jak i instruktora Grzegorza dzieki... Joanna
Krzysztof - opinia (1) P. Maciej, najlepszy instruktor w pomorskim, nauczy jeździć każdego, bez... Krzysztof Ola - opinia (1) Świetna szkoła jazdy. Miałam przyjemność jeździć z Panem Arturem. Bardzo... Ola Kalina - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę! Szczególnie jazdy z panem Arturem :) Kalina Anonimowy - opinia (1) Bardzo wysoki poziom nauczania połączony z profesjonalnym podejściem... Anonimowy Roksana - opinia (1) Serdecznie polecam! Poziom nauczania na bardzo dobrym poziomie. Roksana Najlepszy instruktor - Grzegorz!! - opinia (1) Polecam super instruktora Grzegorza, z którym profesjonalnie prowadzone... Najlepszy instruktor - Grzegorz! Aleksandra - opinia (1) Długo zbierałam się do rozpoczęcia kursu, wybór padł na GDprawko i nie mogłam... Aleksandra Marzena - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście podczas trwania całego kursu. Rzeczowe i... Marzena Fuksja - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Zdałam egzamin za pierwszym razem a jeździłam... Fuksja Polecam !Najlepszy instruktor Łukasz (1) Polecam wszystkim ten ośrodek bo nauka jazdy stała się przyjemnością. 30... Patrycja osk gdprawko (1) Z całego serducha polecam osk gdprawko. Teoria jest prowadzona przez bardzo... Oskar Tomasz - opinia (1) Witam wszystkich serdecznie polecam tą szkołę jazdy wszystkim co chcą zdać za... Tomasz Świetna szkółka (1) Jeżeli zaczynacie przygodę z prawem jazdy to ta szkółka będzie idealna.... Ewelina Polecam serdecznie (1) Polecam gorąco cała szkółkę która super przeprowadza teorie, jazdy i egzamin... Wiktoria Zdane za pierwszym podejsciem (1) Serdecznie polecam GDPrawko. Świetne miejsce aby zacząć swoją przygodę z... Aleksander Joanna - opinia (1) Zdane za pierwszym razem Joanna Cudo (1) Najlepsza szkółka w Gdańsku, Trójmieście, Polsce, a także w Europie Piotr