GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Piotr - opinia (1) Polecam GDPrawko każdemu kto chce zacząć przygodę z prawkiem. Poziom... Piotr Michał - opinia (1) Naukę w ośrodku najlepiej oddaje jego dewiza: "Mamy wspólny cel - Twoje prawo... Michał Natalia Wańkowicz - opinia (1) Pełen profesjonalizm i świetna atmosfera, zarówno na zajęciach teoretycznych... Natalia Wańkowicz
Małgorzata - opinia (1) Dzięki mojemu instruktorowi Panu Łukaszowi Szałkowskiemu zdałam egzamin.... Małgorzata Karol - opinia (1) Polecam szkołę jazdy GDprawko: przyjazna atmosfera, dogodne terminy... Karol Marian GauZ - opinia (1) Zdecydowanie polecam szkołę GDprawko. Nie jest to z pewnością najtańsza opcja... Marian GauZ Anna - opinia (1) GDprawko rewelacja!!! A w szczegolnosci Pani Monika, ktora jest nieocenioną... Anna Monia - opinia (1) Super szkoła, egzamin zdany za pierwszym razem, polecam Pana Łukasza. Szkoła... Monia Weronika - opinia (1) Pan Artur to świetny instruktor. Przyjazna atmosfera oraz profesjonalizm... Weronika Agata - opinia (1) Z całego serca polecam wszystkim GDprawko! W dniu dzisiejszym zdałam egzamin... Agata Krzysztof - opinia (1) Polecam szkołę jazdy GDprawko, wykłady z p. Adamem były przeprowadzone na... Krzysztof Damian - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wyboru tej właśnie szkoły. Oprócz zajęć... Damian paulina124 - opinia (1) Generalnie polecam serdecznie instruktora, Pana Waldka z całego serca.... paulina124 Wera - opinia (1) Chciałabym serdecznie polecić szkołę GD Prawko. Mam o niej jak najlepsze... Wera Karolina - opinia (1) GD Prawko to według mnie najlepsza szkoła,która z pełnym profesjonalizmem... Karolina Julia - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam GDprawko, w szczególności chciałabym podziękować... Julia Piotr - opinia (1) Zdane za pierwszym teoria i praktyka, polecam serdecznie :D Piotr Julia - opinia (1) Świetny poziom i atmosfera:) Wszystko zdane za pierwszym razem przy... Julia Marcin - opinia (1) Super szkoła jazdy ! Pan Łukasz świetnie przygotował mnie do egzaminu ! Marcin Karola - opinia (1) Najlepsi z najlepszych, pełen profesjonalizm. Polecam z czystym sumieniem. Karola