GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Kornelia - opinia (1) Dopóki nie wsiadłam za kierownicę myślałam, że do jazdy samochodem się nie... Kornelia Małgorzata - opinia (1) Polecam naukę z Panem Waldemarem. Przygotowuje do egzaminu bardzo dobrze. Małgorzata Basia - opinia (1) Jeśli szukasz instruktora dzięki któremu będziesz czuć się pewnie przed... Basia
Kasia - opinia (1) Wielkie dzięki dla najbardziej cierpliwego, przesymaptycznego i rzetelnego... Kasia Kacper - opinia (1) Polecam serdecznie, szczególnie kurs weekendowy. Polecam również instruktora... Kacper Magda - opinia (1) Bardzo polecam szkołę GDprawko a w szczególności instruktora Łukasza. Pełen... Magda Kacper - opinia (1) Zero problemów z dokumentacją, duża dostępność terminów i oczywiście godziny... Kacper Marianna Czarniecka - opinia (1) Polecam serdecznie instruktora Artura! Bardzo porządnie przygotował mnie na... Marianna Czarniecka Paweł - opinia (1) Jak zastawiasz się jaką szkołę wybrać. GD Prawko to świetny wybór, a jeśli... Paweł Zuzanna - opinia (1) Przyjemna atmosfera, bardzo polecam jako instruktora Pana Artura, zdalam za... Zuzanna Jakub Kuras - opinia (1) Mega profesjonalne podejście. Instruktor Artur bardzo cierpliwy i potrafiący... Jakub Kuras Marta - opinia (1) Przygotowanie na najwyższym poziomie! Jazdy z panem Waldkiem, który okazywał... Marta Ola - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu. Zajęcia teoretyczne rzeczowe i ciekawie... Ola Alicja - opinia (1) Zdane za pierwszym razem :) Bardzo polecam instruktora Piotra, spokój,... Alicja Marta - opinia (1) Egzamin zdany dzisiaj za pierwszym razem! Bardzo polecam jako instruktora p.... Marta Sylwia - opinia (1) Zdecydowanie polecam szkolę GD prawko, miałam przyjemność jeździć z... Sylwia Łukasz - opinia (1) Super szkoła, wysoki poziom nauczania - właśnie zdałem za pierwszym razem.... Łukasz Joanna - opinia (1) Wykupiłam 10 godzin lekcji przypominających (około 20 lat nie prowadziłam... Joanna Zadowolony - opinia (1) Pan instruktor Waldek świetny i skuteczny! Egzamin teoretyczny i praktyczny... Zadowolony Marzena - opinia - opinia (1) Polecam szkołę jazdy GDPrawko. Lekcje teoretyczne przeprowadzone na... Marzena - opinia