GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Łukasz - opinia (1) Serdecznie polecam Panią Monikę. Jest bardzo cierpliwa, wyrozumiała i potrafi... Łukasz Monika - opinia (1) Pan Piotr jest profesjonalny i cierpliwy, nauka jazdy z nim to sama... Monika Julia Zaborowska - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku! Dzięki pomocy Pana Waldka, niesamowicie... Julia Zaborowska
Paweł - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy na pomorzu. Zdałem za pierwszym razem teorię jak i... Paweł Edyta - opinia (1) Super szkoła jazdy. Wykłady przejrzyste, jazdy dopasowane do mojego czasu i... Edyta Maciej - opinia (1) Gorąco polecam jazdy u pana Artura. Bardzo kompetentny, ma super podejście,... Maciej gosia - opinia (1) Bardzo polecam wszystkim GD Prawko! Zarówno cześć teoretyczna jak i... gosia Ania - opinia (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy, a w szczególności jazdy z instruktorem... Ania Adam - opinia (1) Świetne przygotowanie do egzaminu. Dostałem dużo cennych uwag, które dziś... Adam Grzegorz Suchacz - opinia (1) Gdprawko jest bardzo profesjonalną szkołą nauki jazdy. Jestem bardzo... Grzegorz Suchacz Julia - opinia (1) Wczoraj zdałam egzamin za pierwszym podejściem. Czułam się świetnie... Julia Daria Łoszczyńska - opinia (1) Bardzo polecam GD Prawko! Oczywiście sama szkółka ma swoje wady i zalety, ale... Daria Łoszczyńska Hania - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam wszystkim szkołę GDprawko. Praktyka i teoria, zdane... Hania Bartek - opinia (1) Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Serdecznie polecam, a w szczególności Pana... Bartek Iwona R. - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam GD prawko a w szczególności najlepszego... Iwona R. Ania - opinia (1) Jazdy były prowadzone w przyjaznej atmosferze oraz z indywidualnym... Ania Piotrek - opinia (1) Polecam wszystko zdane za 1 razem. Wszystko dzięki instruktorowi Patrykowi... Piotrek Tomek - opinia (1) Nie żałuję wydania pieniędzy. Lepszej szkoły nie mogłem wybrać. Polecam gorąco. Tomek Ihbnu - opinia (1) Polecam Pana Piotra Wojciechowskiego, zapisałam się na jazdy do niego po... Ihbnu Alicja D. - opinia (1) W GdPrawko wykupiłam jedynie pakiet godzin do wyjeżdżania, w ramach... Alicja D.