GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Ihbnu - opinia (1) Polecam Pana Piotra Wojciechowskiego, zapisałam się na jazdy do niego po... Ihbnu Alicja D. - opinia (1) W GdPrawko wykupiłam jedynie pakiet godzin do wyjeżdżania, w ramach... Alicja D. Michał - opinia (1) Z całego serca mogę polecić mojego instruktora Piotra. Wiele mnie nauczył,... Michał
Karol - opinia (1) Po niezdanym egzaminie zdecydowałem sie na jazdy dodatkowego w gd prawko... Karol Igor - opinia (1) Super szkoła jazdy, egzamin zdany z pomocą instruktora - Pana Artura Igor Filip Siódmiak - opinia (1) Bardzo przyjemne i skuteczne nauczanie teoretyczne i praktyczne. Instruktorzy... Filip Siódmiak Rafał - opinia (1) Polecam szkołę nauki jazdy GDprawko. Szczególnie instruktora jazdy pana... Rafał Natalia - opinia (1) Polecam! Wykłady z teorii nie były nudne, przedstawione materiały w bardzo... Natalia Nikola - opinia (1) polecam instruktora Piotrka! nauczył mnie jeździć, a nie tylko jak zdać... Nikola Ania - opinia (1) Polecam tą szkołę jazdy, a szczególnie instruktora Pana Łukasza. Bardzo... Ania Rynol - opinia (1) Elegancja, super szkółka i polecam mieć na instruktorkę Panią Monikę Rynol Kornelia - opinia (1) Kurs praktyczny z instruktorem Bartkiem, było super, dużo cierpliwości, pełen... Kornelia Bartek - opinia (1) Moim marzeniem było zdanie Egzaminu Państwowego za pierwszym razem I co???... Bartek Antoni - opinia (1) Egzamin zdany. Jazdy wyjedziłem z panem Piotrem. Bardzo profesjonalne... Antoni Gosia - opinia (2) GD Prawko to szkoła pełna profesjonalistów, którym zależy na tym, aby dobrze... Gosia Gosia - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy jaką mogłam wybrać! Pan Artur świetny instruktor,... Gosia Kasia - opinia (1) Super szkoła . Profesjonalne podejście do kursantów. Miła atmosfera. Pani... Kasia Karol - opinia (1) nNaprawdę polecam, pełen profesjonalizm. Zdałem za pierwszym razem:) Karol Ewelina - opinia (1) Wybór tej szkółki był najlepszym wyborem jakiego dokonałam. Kurs online... Ewelina Kornelia - opinia (1) Dopóki nie wsiadłam za kierownicę myślałam, że do jazdy samochodem się nie... Kornelia