GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Miłosz - opinia (1) Bardzo dobre przygotowanie, luźna atmosfera, szkoła godna polecenia. Miłosz Nikola - opinia (1) Polecam szkółkę Gdprawko. Odbyłam kurs z P. Arturem. Zawsze pozytywna... Nikola Olencja - opinia (1) Świetna szkoła :) Instruktorzy super :) Artur wymiata, zero stresu choć... Olencja
Maja - opinia (1) Bardzo polecam wszystkim GDPrawko a przede wszystkim jazdy z Panem Łukaszem!... Maja Renata - opinia (1) Zdecydowanie polecam szkole jazdy GDprawko a w szczególnosci instruktora p.... Renata Daria - opinia (1) Bardzo polecam GDprawko. Po 5 letniej przerwie (kurs ukończyłam, ale do... Daria Klaudia - opinia (1) Super szkoła jazdy i najlepsi instruktorzy! Polecam serdecznie! Klaudia Oskar - opinia (1) Przygotowanie świetnie. Bardzo polecam :) Oskar Iwona - opinia (1) Polecam z całego serca! Miałam jazdy przypominające z P. Moniką (egzamin... Iwona Andżelina - opinia (1) Polecam gdprawko i instruktora Pana Piotra Andżelina Damian - opinia (1) Jestem świeżo po zdaniu egzaminów na prawo jazdy kategorii B. Serdecznie... Damian Antoni - opinia (1) Szkoła GDPrawko nauczyła mnie doskonale na egzamin prawa jazdy. Zdałem... Antoni Oliwia - opinia (1) Polecam szkołę jazdy GDprawko :) Miałam ogromne szczęście, że trafiłam na... Oliwia Natalia - opinia (1) Polecam szkołę jazdy Gdprawko :) pełen profesjonalizm, bardzo dobre podejście... Natalia agnieszka - opinia (1) Miałam przyjemność realizować praktyczną część kursu pod bacznym okiem... agnieszka Teresa - opinia (1) Bardzo polecam szczególnie na jazdy doszkalające. Pomagają uwierzyć w siebie... Teresa Oskar - opinia (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń :) Serdecznie polecem każdemu kto chce się... Oskar Kamila S. - opinia (1) Profesjonalna szkoła jazdy ze świetnymi instruktorami i wykładowcami. Teoria... Kamila S. Marika - opinia (1) Wszystko super, bez zastrzeżeń :) Polecam Marika Agata - opinia (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam na kurs do GDprawko po kursie za pierwszym... Agata