GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Joanna - opinia (1) Część teoretyczna była poprowadzona w interesujący sposób, prowadzący... Joanna Anna - opinia (1) Dziękuje OSK Gdprawko za świetną naukę na prawo jazdy. Dziękuję Panu Markowi,... Anna Zuzanna - opinia (1) Będę pozytywnie wspominać tę szkołę. Miałam świetnego instruktora (Pan... Zuzanna
Maja - opinia (1) Jazdy z instruktorem Łukaszem to sama przyjemność. Fajna atmosfera.... Maja Ula - opinia (1) Bardzo przyjemna nauka. Instruktor bardzo miły i wszystko dobrze wyjaśniał.... Ula Anna - opinia (1) Wykupiłam w tej szkole dodatkowe godziny jazdy, chociaż mam pawko to nie... Anna Kacper R - opinia (1) Bardzo polecam szkołę jazdy gdprawko, dzięki zajęciom teoretycznym z Panem... Kacper R Aleksandra - opinia (1) Nauki udzielał mi Pan Łukasz i gorąco polecam go wszystkim, a zwłaszcza tym... Aleksandra Laura - opinia (1) Mogę szczerze polecić szkółkę a szczególnie Pana Artura , ma ogromną... Laura Mariusz - opinia (1) Wszystko super. Znakomici instruktorzy Mariusz Jagoda - opinia (1) Instruktor Artur jest cierpliwy i spokojny,a przy tym rzeczowy i... Jagoda Tomasz - opinia (1) Do praktycznej czesci egzaminu przygotowywal mnie pan Artur. Profesjonalizm,... Tomasz Piotr - opinia (1) zdałem, nie było tak źle, dobrze mnie przygotowali Piotr Kasia - opinia (1) Cóż ja mogę napisaćjeżeli się zastanawiasz jaką szkołę nauki jazdy wybrać -... Kasia Jagoda - opinia (1) Podeszlam do nauki jazdy po 7 latach przerwy. Trafilam na pana Łukasza.... Jagoda Natalia - opinia (1) Fajna atmosfera oraz umiejętne przekazanie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i... Natalia Asia - opinia (1) Z całego serca polecam Instruktora Artura. Jest niesamowicie pogodnym,... Asia Jessica - opinia (1) Z całego serca polecam GDprawko i instruktora Artura. Po kilkuletniej... Jessica Asia L - opinia (1) Z całego serca polecam instruktora Artura jest niesamowicie pogodnym... Asia L Dawid - opinia (1) Polecam pana Łukasza! Cierpliwy, konkretny i rzetelny. Pokazał najbardziej... Dawid