GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Maks Wilkowski - opinia (1) Świetne przygotowanie do egzaminu. Szczególnie dziękuję instruktorowi panu... Maks Wilkowski Kornelia - opinia (1) Szkołę GDprawko wybrałam ze względu na dobre opinie znajomych i dogodną dla... Kornelia Andrzej - opinia (1) Do Szkoły trafiłem trochę przypadkowo. Głównie zadecydowala bliskość i... Andrzej
Asia Z - opinia (1) Polecam z całego serca szkołę jazdy GDPrawko. Teoria w 2 weekendy, bardzo... Asia Z Kacper - opinia (1) Szkołę GDprawko wybrałem z kilku powodów, pozytywne opinie znajomych,... Kacper Ewa - opinia (1) Jeździłam z Arturem i bardzo polecam : ) Ewa Klaudia - opinia (1) Bardzo polecam GDprawko oraz instruktora Artura. Wszystkie egzaminy zdałam za... Klaudia Natan - opinia (1) Bardzo przyjemna nauka u boku instruktora Artura. Bardzo dokładne i... Natan Natalia - opinia (1) polecam! wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem. teoria prowadzona przez... Natalia Ewelina - opinia (1) Bardzo fajnie się jeździło z Panem Arturem. Dzięki niemu zadałam nareszcie... Ewelina Łukasz - opinia (1) Polecono mi instruktorkę Klaudię i się nie zawiodłem , wziąłem kilka godzin... Łukasz Marek - opinia (1) Kurs prowadzony bardzo dobrze i super instruktor Marek Alicja - opinia (1) GDprawko polecam z całego serca! Szkoła jazdy pełna profesjonalistów. Ciekawe... Alicja Julian - opinia (1) kurs poszedł bardzo sprawnie. Jazdy miałem z panem Łukaszem i bardzo polecam.... Julian Vladyslav - opinia (1) wziąłem kilka dodatkowych godzin jazdy z Grzegorzem,Bardzo mi się podobało,... Vladyslav Żenia - opinia (1) Bardzo polecam szkole jazdy i w szczególności instruktorkę Klaudię! Zdałam... Żenia Adam - opinia (1) Dziękuję pani Klaudii za jazdy dodatkowe , dzięki którym państwowy egzamin... Adam Ania Czarnecka - opinia (1) Polecam z całego serca! Zdane za pierwszym razem Szczególnie dziękuję... Ania Czarnecka Hanna Łobodzińska - opinia (1) Zarekomendowano mi najlepszego instruktora P. Artura z GD Prawko. Już podczas... Hanna Łobodzińska Natalia - opinia (1) Polecam OSK a szczególnie instruktora pana Grzegorza!!! Egzaminy zdane bez... Natalia