GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Dominika L. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu w GD Prawko Jako, że godziny pracy... Dominika L. Michał - opinia (1) Pan Artur najlepszy instruktor w Gdańsku ,polecam serdecznie. Osobiście... Michał Maciej - opinia (1) Egzamin zdany za 1szym razem, przejeździłem 30h bardzo polecam, w... Maciej
Marcin Gutowski - opinia (1) Zdecydowanie pozytywna opinia w skrócie: 1. Egzamin państwowy zdałem za... Marcin Gutowski Agata - opinia (1) Polecam z całego serca. Teoria przeprowadzona przez Pana Piotra- żeby takie... Agata Ola - opinia (1) Moja przygoda z prawem jazdy nie była idealna, po bardzo długim czasie... Ola Rafal - opinia (1) Artur jako instruktor zloto! Długo nie jezdzilem auto po zrobieniu prawka.... Rafal Damian - opinia (1) 15/10 Teoria przeprowadzona szybko i rzetelnie. Jazdy z Panem Tomaszem sama... Damian Michał - opinia (1) Serdecznie polecam! Trafiłem na bardzo dobrego Instruktora! Michał Monika - opinia (1) Serdecznie polecam Instruktorkę Panią Klaudię Bardzo pozytywna energiczna... Monika Ewelina - opinia (1) Bardzo dobra atmosfera i pomocni instruktorzy. Jeździłam z Panem Arturem od... Ewelina Wiktoria Piórkowska - opinia (1) Jazdy dodatkowe z Panem Grzegorzem przeprowadzone bardzo profesjonalnie.... Wiktoria Piórkowska Paweł Cyrocki - opinia (1) Dobrze spędzony czas na jazdach z Panem Arturem. Genialny instruktor prawa... Paweł Cyrocki Oskar - opinia (1) Jeździłem z Panem Arturem, bardzo miły i sympatyczny instruktor, który zawsze... Oskar Patrycja - opinia (1) Jeździłam z Panem Arturem, super dużo wiedzy jak i bardzo dobre podejście do... Patrycja Patrycja - opinia (1) Jeździłam z Panem Adamem i Grzegorzem, którzy fantastycznie uczą. Mają bardzo... Patrycja Maryna Vitrynska - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam szkołę GDprawko. Wykłady z teorii nie były nudne,... Maryna Vitrynska Daniel - opinia (1) Na początku chodzilem na zajęcia teorytyczne na których nauczyłem się dużo o... Daniel Dominika - opinia (1) Bardzo polecam instruktora Pana Grzegorza! Cenne wskazówki, miła atmosfera i... Dominika Ewelina - opinia (1) Bardzo polecam naukę u Pana Artura. Według mnie największą zaletą jazdy z... Ewelina