GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Waldek - opinia (1) Z czystym sumieniem , tuż po świeżo zdanym Egzaminem polecam gd prawko... A... Waldek Alicja - opinia (1) Po 10 latach niejeżdżenie autem odświeżałam wiedzę pod okiem Pana Grzegorza.... Alicja Sara - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest to prawdopodobnie najlepsza... Sara
Jan - opinia (1) Miło, profesjonalnie i skutecznie. Dzięki Iga! Serdecznie polecam Jan Alina - opinia (1) Chciałam od całego serca podziękować szkółce za naukę! Zwłaszcza instruktora... Alina Magda - opinia (1) Do szkoły GD prawko trafiłam z polecenia, przydzielono mi instruktora... Magda Maciek - opinia (1) Polecam jazdy z Klaudią, jeżeli ktoś szuka osoby, która ma dużą dostępność... Maciek Kamil - opinia (1) Polecam serdecznie szkołę GDPrawko i jazdy z Panią Igą. Świetne przygotowanie... Kamil Filip Kujanek - opinia (1) Super szkółka, polecam w szczególności Pana Artura ! Z troską i indywidualnym... Filip Kujanek Anna Szmit - opinia (1) Po 13 latach przerwy postanowiłam wrócić do prowadzenia auta i wiedziałam, że... Anna Szmit Natalia - opinia (1) Polecam serdecznie jazdy z Grzegorzem- to niezastąpiony specjalista od... Natalia Iga - opinia (1) Serdecznie polecam, jazdy z Panem Tomaszem były wspaniałe, w miłej atmosferze... Iga Krystian - opinia (1) Szczerze polecam Panią Klaudie, ma fantastyczne podejście do kursanta, na... Krystian Jacek - opinia (1) Pozytywne, pomimo mojego ogromnego talentu do popełniania błędów instruktor... Jacek Weronika - opinia (1) Jazdy z Panem Grzegorzem- bajka. Wyrozumiały, cierpliwy i sympatyczny... Weronika Krystian - opinia (1) Polecam wszystkim szkołę jazdy GD Prawko! Zajęcia teoretyczne w świetnej... Krystian Martyna - opinia (1) Z całego serca polecam Pana Grzegorza, systematyczne jazdy 2 razy w tygodniu,... Martyna Łukasz Z. - opinia (1) Miałem wielkie szczęście i zaszczyt nauki jazdy z najlepszym instruktorem... Łukasz Z. Alicja Dziemidowicz - opinia (1) Jezdzilam z panem Lukaszem i byl to najlepszy instruktor jakiego moglam sobie... Alicja Dziemidowicz JT - opinia (1) Polecam kurs i instruktorów, a w szczególności Pana Grzegorza dzięki któremu... JT