GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Monika - opinia (1) Chciałbym serdecznie polecić szkole jazdy "Gdprawko" oraz instruktora pana... Monika Olek - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Artura. Jazda z nim to czysta przyjemność. Olek Karolina - opinia (1) Nie mogłam wybrać lepiej, ponieważ Artur jest najlepszy instruktorem na... Karolina
Facetka od polaka - opinia (1) Instruktor Łukasz - bardzo wyrozumiały człowiek :) spokojny, cierpliwy, 10... Facetka od polaka Dominika - opinia (1) Uczyłam się z Panem Łukaszem, serdecznie polecam, zdane za 1 razem!! Dominika Mateusz - opinia (1) Miałem jazdy dodatkowe z P. Łukaszem i naprawdę je polecam! Szybko... Mateusz Tomek - opinia (1) Usługa na najwyższym poziomie. Pan Piotr zdecydowanie zasługuje na najwyższą... Tomek Karolina - opinia (1) Bardzo polecam szkołę, ale jeszcze bardziej rekomenduję instruktorkę Monikę -... Karolina Alicja - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę Gd prawko. Jazdy miałam z P. Łukaszem, odbywały się w... Alicja Magdalena - opinia (1) Bardzo przyjemna atmosfera w samochodzie, zero stresu, wszystko bardzo... Magdalena Ilona - opinia (1) Po kilku niezdanych egzaminach zapisałam się do P. Moniki z GDPrawko na jazdy... Ilona Anyana - opinia (1) Z własnego 2 miesięcznego doświadczenia z czystym sumieniem polecam szkołę... Anyana Marlena - opinia (1) Nauka na jak najwyzszym poziomie goraco polecam Marlena Ola - opinia (1) Bardzo polecam GD Prawko! Egzamin zdany za pierwszym podejściem! :) Bardzo... Ola Magda - opinia (1) Egzamin zdany, miło profesjonalnie, dobrze przekazana wiedza, polecam... Magda Amelia Morawska - opinia (1) Pan Grzegorz najlepszy instruktor! Zdane za 1. Polecam!!! Amelia Morawska Karolina - opinia (1) Po kilku latach i kilku niezdanych egzaminach w innym mieście, zapisałam się... Karolina Gosia Zasadowska - opinia (1) Z całego serca polecam . Z wielkimi obawami poszłam na kurs , okazało się, że... Gosia Zasadowska Karolina - opinia (1) Polecam istruktora Łukasza! Facet zna się na tym co robi, jest bardzo miły i... Karolina Katarzyna - opinia (1) Polecam GD Prawko, a szczególnie jazdy z Arturem. Zdałam za pierwszy razem... Katarzyna