GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Jakub - opinia (1) Polecam w100%. Szybko i bez problemu zrobione prawo jazdy. Godnie polecam... Jakub Krzysztof Dobrzyński - opinia (1) Świetnie podana wiedza jak i instruktorzy. Jestem bardzo zadowolony, zdałem... Krzysztof Dobrzyński Darek - opinia (1) Bardzo profesjonalna nauka. Instruktor Łukasz najlepszy, super uczy!!! Darek
Radek - opinia (1) Luźna atmosfera i dobre przygotowanie do egzaminu dzięki któremu udało się... Radek Karolina - opinia (1) Do kursu teoretycznego (wykładów) nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko... Karolina Ewa - opinia (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone były w przyjaznej atmosfery, wiedza... Ewa Marcel Kuczmera - opinia (1) Wybrałem GDprawko na podstawie kilku rzeczy: 1. Bliskość od szkoły i domu 2.... Marcel Kuczmera Mary - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki jazdy w GDprawko. Pan Artur w przyjaznej... Mary Michał Lickiewicz - opinia (1) Super szkółka, polecam serdecznie, najwyższy poziom nauczania. Jeździłem z... Michał Lickiewicz Krzysztof Mastalerz - opinia (1) Zdane, polecam w 100%. Powiedzą i będą uczyć tak byś nie tylko zdał, ale był... Krzysztof Mastalerz Jakub - opinia (1) Z całego serca polecam GDPrawko, a w szczególności instruktora Maćka, dzięki... Jakub Klaudia - opinia (1) Nie wiem co powiedzieć, bo do powiedzenia mam naprawdę dużo! Prawo jazdy, a... Klaudia Klara - opinia (1) Jeździłam z Arturem i było super, zdałam egzamin w Pordzie za pierwszym razem ☺️ Klara Ania - opinia (1) Trafiłam do Gdprawko z polecenia przyjaciela i ciesze się ,że to wlasnie jego... Ania Natalia Truszkowska - opinia (1) Najlepsza szkółka jaka mogłam wybrać, Monika najlepsza instruktorka ❤️ Jazdy... Natalia Truszkowska Patryk - opinia (1) Super szkoła, ale to nie tylko moja opinia, ale ponad 1200 użytkowników... Patryk Aleksandra - opinia (1) Dziękuję bardzo za przygotowanie do egzaminu, w szczególności dziękuję... Aleksandra Jolanta - opinia (1) Mogłabym zachwalać w nieskończoność jak bardzo polecam tą szkołę jazdy,... Jolanta Kasia - opinia (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy, a w szczególności instruktora Pana Artura.... Kasia Konrad - opinia (1) Najlepsza szkoła w trójmieście. Jeżeli ktoś się zastanawia nad wyborem... Konrad