GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Dzięki. (1) To uczucie ..kiedy stoisz w korku samochodem jako kierowca A za Tobą stoi... Maja Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku (1) Szczerze polecam szkołę GDprawko, w kwietniu zaczęłam kurs kat B, a we... Agniesia Polecam Gdprawko - Najlepszy instruktor Grzegorz (1) Kiedy zaczynałam kurs nie wyobrażałam sobie siebie jako kierowcy a dzisiaj... Agnieszka
GD prawko (1) Szybkie zapisy na naukę. Super instruktorzy z szkoły, polecam bardzo. Jazdy... Sandra W. Ewa - opinia (1) Polecam!! Wyklady ciekawe przeprowadzane, a jazdy z Arturem to byla czysta... Ewa Ania - opinia (1) Polecam szkołę GDPrawko!!! Pan Artur jak dla mnie najlepszy instruktor, super... Ania Najlepsza szkoła w trójmieście!!! (1) Jeśli ktoś stoi przed wyborem szkoły jazdy, mam nadzieję, że moja opinia... Renata :) (1) polecam szkole GDPrawko instruktora P. Grzegorza profesjonalne podejście do... Aleksandra Rewelacja! (1) Profesjonalne podejście, dużo cierpliwości i wyrozumiałości, czyli tego co... Dalila KategoriaB+E (1) Serdecznie polecam szkole jazdy GDprawko, A w szczególności instruktora... Sławomir Zdecydowanie polecam! (1) Serdecznie polecam Szkołę Jazdy GDprawko i bardzo dziękuję za rzetelne... Ula Sebastian - opinia (1) Jeździłem z Panem Arturem. Najlepszy instruktor bardzo spokojny, cierpliwy i... Sebastian Super szkoła (1) Bardzo fajna szkoła , profesjonalne podejście , polecam wszystkim Pana... Wiktor Pozdrawiam Artura ! (1) Profesjonalna szkoła ! Instruktor Artur fachowo podchodzi do kursanta ! Jest... Łukasz Świetna szkoła jazdy! Polecam! (1) Gorąco polecam GDprawko! Ciekawie prowadzone zajęcia teoretyczne, zarówno... Natalia Zosia - opinia (1) Chciałabym serdecznie podziękować szkole gdprawko za wspaniały kurs i zdanie... Zosia Serdecznie polecam GDprawko - to na pewno dobry wybór ! :) artur super instruktor (1) Cześć wszystkim ;) Moja historia z uzyskaniem prawa jazdy kat. B: W czerwcu... Tomek B+E rewelacja (1) Polecam. Instruktor z uprawnieniami egzaminatora. Zastanawialem sie nad b96... BartekCe P. Łukasz i GDprawko najlepsi! (1) Długo zastanawiałam się nad wyborem najlepszego OSK . Po researchu i poznaniu... Patrycja Pozdrawiam instruktorkę Panią Monike !!! (1) Polecam Gd prawko ! Super szkoła ! Diana