GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Jegor - opinia (1) Świetna szkoła, szybka i efektywna nauka, zajęcia bardzo przyjemne.... Jegor Marita Jachimowska - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam wszystkim GDprawko! Myślę, że nie mogłam trafić... Marita Jachimowska Kategoria B (1) Polecam GD prawko miła atmosfera na teorii z panem Adamem i przyjemne jazdy z...
Super szkoła (1) Polecam szkołę GD-prawko. Teoria prowadzona w bardzo dobrej atmosferze, pan... Radek Kat. B+E - najlepiej! (1) Szczerze polecam szkołę GDprawko! Robiłem kat. B+E i egzamin zdałem za... Łukasz - opinia (1) Polecam Artur Bardzo dobry instruktor. Wszystko od podstawy wytłumaczy. Polecam :) (1) Super szkoła! Teoria nie zanudzała a uczyła, wszystkie ważne tematy omówione... Jazdy dodatkowe (1) Po niezdanym egzaminie praktycznym i rocznej przerwie wykupiłam dodatkowe... Ania Bardzo polecam! (1) Gdy tylko ukończyłam 18 lat, zdecydowałam się rozpocząć kurs prawa jazdy,... Julia :) (1) Serdecznie polecam, jazdy tak jak i teoria w miłej atmosferze. Egzaminy... Michał Prawo jazdy z GDprawko (1) z całego serca polecam GDprawko! Instruktorzy rewelacyjnie przygotowują do... Kinga Kategoria B (1) Polecam zajęcia w GD Prawko - teoria interesująco i klarownie przedstawiona,... Zofia GDprawko (1) Polecam z całego serca instruktora Pana Łukasza. Cierpliwie i wyrozumiale... Marta Szkoła na wysokim poziomie (1) Mój przypadek był dość ciężki ze względu na brak czasui robiłem wyjątkowo... Dariusz B Gorąco polecam! (1) Kurs skończyłem w innym mieście, tutaj potrzebowałem jazd zapoznających z... JT Polecam!!! (1) Witam! wczoraj odebrałem plastik, egzaminy poszły bezproblemowo, miałem... Marek Polecam GDprawko (1) GDprawko polecili mi znajomi i się nie zawiodłam. Instruktora również... Marlena Polecam GDprawko (1) Teoria przeprowadzona przez Pana Adama w sposób profesjonalny, z omówieniem... Karolina Polecam GDprawko (1) GDprawko jest naprawdę świetną szkołą nauki jazdy. Teoria bardzo przystępna,... Basia Gorąco polecam! (1) Jestem po zdanym egzaminie na prawo jazdy z wynikiem pozytywnym. Dziękuję... Tymoteusz