GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Jazdy z Arturem w Gd prawko (1) Serdecznie polecam szkole Gd Prawko i jazdy z instruktorem Arturem. Jest... Paulina Lewandowicz Najlepsza szkoła jazdy (1) Jeździłem z Panem Arturem i egzamin zdałem za pierwszym razem, bez żadnych... Oskar Polecam !!! (1) Bardzo polecam Gdprawko . Zdalam za pierwszym razem . Szczególne uznanie dla... Monika
Prawo jazdy kat. B (1) Moja przygodę z Gdprawko wspominam fantastycznie! Zaczynając od 3dniowej... Kinga W 100% polecam tą szkołę!!! (1) Bardzo polecam tą szkołę! Zajęcia teoretyczne nie są prowadzone w sposób... Iwona Polecam (1) Wyklady weekendowe z Pania Monika minely szybko i przyjemnie Mialem jazdy z... Robert Zdałem za czwartym z mojej winy :) (1) Cztery podejścia i zakończyło sie sukcesem. Nauka teori była bardzo dobra bo... Mateusz L. Zadowolony w 100% (1) Mogę wszystkim polecić GDprawko. Fachowa, rzeczowa obsługa, ekspresowy kurs... Olaf Szybkie B+E (1) To mój drugi kurs w GDPrawko (B, B+E) Potrzebowałem uzyskać uprawnienia w... Michał Weselak Polecam w 100% (1) Polecam pod każdym względem tą szkołę. Teoria prowadzona przez Pana Adama... Bartek Polecam szkółkę oraz Instruktora Panią Monikę (1) Teoria na kursie weekendowym była przedstawiona bardzo rzetelnie i zrozumiale... Janek Polecam kurs B+E w tej szkole (1) Bardzo dobre terminy zajęć. Instruktor od razu korygował błędy dzięki czemu... Arkadiusz Pełny pozytyw (1) Z pełnym sumieniem polecam kurs b+e. Instruktor wszystkie manewry przećwiczyl... Zadowolony klient Polecam GDprawko - P. Darka (1) P. Darek nauczył mnie nie bać się na drodze i być pewnym siebie jak wykonuje... Sandra Polecam (1) Egzamin praktyczny zdany za drugim razem. Jazdy z panem Arturem bardzo... Martyna instruktor w szkole GDprawko - pan Artur (1) Jestem bardzo bardzo bardzo zadowolona z jazd z panem Arturem. Sympatyczny... Katarzyna Gotowalska kategoria B+E (1) przebylem kurs B +E pełen profesjonalizm zdany egzamin za pierwszym razem... Piotr Profesjonalna szkoła jazdy (1) Polecam serdecznie, profesjonalne podejście do kursanta, spokojne, bez... Magda Naprawdę polecam! (1) Osobiście uczęszczałem na kurs weekendowy, który mimo trwania 6 godzin... Kuba Polecam Gdprawko (1) Polecam osk Gdprawko i instruktora Piotra. Zajęcia i jazdy prowadzone w miłej... Katarzyna