GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

GD Prawko ! Zadałam za pierwszym razem :) (1) Dzięki instruktorowi DARKOWI nie tylko zdałam za pierwszym razem , ale przede... Ewa najlepsza szkoła jazdy ! (1) Polecam jak najbardziej tą szkołę jazdy! Teoria przeprowadzona bardzo... Karina GDprawko- strzał w dziesiątkę! (1) Nie spodziewałam się, że tak szybko zostanę kierowcą, gdyż na ogół mało w... M.K.
zdałem dzięki GDprawko (1) Zdałem dziś za pierwszym podejściem egzamin na kat. B. I w tym miejscu... PIotrek Najlepsza szkoła ! (1) Zdałam dziś za pierwszym razem !! Ale to głównie zasługa Pana ŁUKASZA to... Sylwia POLECAM!!! (1) Jeżeli ktoś chce naprawdę dobrze nauczyć się prowadzić samochód to gorąco... Weronika Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku! (1) Serdecznie polecam GDprawko, zajęcia teoretyczne z panem Krzyśkiem... n.d Pełen profesjonalizm! (1) Wszystko na najwyższym poziomie. Przyjaźni instruktorzy, super część... :) Zdałam!!! (1) Dziś zdałam egzamin za drugim razem,niestety dopiero za drugim,bo egzaminator... Biała Boski OSK! Boski Instruktor! (1) Adama mogę polecić z czystym sumieniem. Odpowie na każde, nawet najbardziej... A. Polecam! (1) Zapisując się na kurs byłam pełna obaw. Wybrałam tryb... Natalia Seweryn - opinia (1) Polecam. A w szczegolnosci instruktora Lukasza. Tlumaczy w dobry sposob.... Seweryn najlepsza szkoła (1) Super zajęcia, wszystko szybko, sprawnie. Świetne zajęcia teoretyczne i... pepe Polecam Łukasza (1) Polecam tego instruktora. Tłumaczy wszystko w zrozumiały sposób dzięki czemu... Seweryn Wszystko bez zastrzeżeń (1) Kurs weekendowy, szybko sprawnie. Żadnych problemów nie było, nawet z... Michał Polecam!!! (1) Profesjonalne przygotowanie do kursu. Egzamin przeszedłem bez problemów.... Grzegorz GORĄCO POLECAM! (1) Szkółka jazdy naprawdę na bardzo wysokim poziomie. Osoby w niej pracujące... Rafał Polecam (1) Wspaniale poprowadzone wykłady i jazdy. Prowadzący wykłady profesjonalnie... AD jestem bardzo zadowolony (1) Profesjonalne i zarazem bardzo mile podejście do kursantów. Miałem jazdy z... Kryzsytof Zdałam za pierwszym razem !!! (1) Profesjonalne podejście do kursanta. Rzetelne i praktyczne przygotowanie.... Aga