GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Polecam wszystkim GDprawko (1) Zdałam egzamin praktyczny i teoretyczny za pierwszym razem.Teoria prowadzona... Julia Polecam (1) Profesjonalne podejście od uczniów, szybka i przyjemna teoria oraz jazdy to... Michał Gdprawko najlepsze Mateusz najlepszy!!!! (1) Gdybym miał jeszcze raz zdawać prawko nie zastanawiałbym się, od razu... baju
Polecam GDprawko, MIREK najlepszy instruktor :) (1) Serdecznie polecam wszystkim szkołę jazdy GDprawko!!! Wybór tej szkoły był... Kinia Polecam! (1) Chciałam podziękować całemu zespołowi GDPrawko, a w szczególności mojemu... Monika - pomidorro POLECAM!!!! (1) Znajomi polecili mi tę szkołę jazdy GDprawko!!. Sami tez tam uczęszczali,... Monika Świetna szkoła, polecam !! (1) Świetna szkoła, polecam !! Igor świetnie! (1) Naprawde świetnie caly kurs bardzo dobrze przeprowadzony i przygotowanie do... mułek ONI SĄ NAJLEPSI!!!!!!!!!!! (1) Dziękuję za spełnienie największego marzenia - właśnie dziś odebrałam... Justyna Polecam :-) (1) Po 2,5 rocznej przerwie, spowodowanej m.in.wyjazdem, postanowiłam raz... Ania Super świetna szkoła - szczerze polecam !!!! (1) Szczerze polecam tą szkolę, gdyż egzamin teoretyczny zdałam co prawda za... Agnieszka Najlepsza Szkoła Jazdy! (1) Chciałam serdecznie podziękować Adamowi i Pawłowi, którzy prowadzili wykłady... Patrycja GDprawko Najlepszy OSK w Trójmieście (1) Zdałam z GDprawko za pierwszym razem !!! Panowie z GDprawko to... Marta NAJLEPSI (1) Wybór kursu w GDprawko był najlepsza decyzja jaka mogłem podjąć. Szkoła... Miłosz najlepsi:) (1) Profesjonalizm, wiedza, pasja, miła atmosfera. Nic dodać, nic ująć. Polecam:) Lena Polecam. (1) Polecam jeśli ktoś chce zdać prawko jazdy szybko i bezproblemowo , ludzie... Michal TYLKO GDPrawko (2) Dlaczego? Już tłumaczę. Po 8 latach przerwy od ostatniego negatywnie... Jarosław B Polecam! (1) Wszystkim bardzo polecam tę szkołę jazdy. Miałam bardzo dobrego instruktora -... Patrycja polecam! (1) Zarówno teorię, jak i praktykę miałam z Krzyśkiem, szczerze polecam. Jest... Justyna Mirek superinstruktor (1) Mirek – superinstruktor – kto z nim jeździł ten wie, a... Marcin