GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

za pierwszym ! :) (1) Teoria podczas calego kursu prowadzona z humorem , bardzo w przyjaznej... Karolina zdalam (1) Teoria wykładana z humorem, profesjonalny instruktor - Pan Mateusz Kozłowski,... Pani P Polecam! (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Przystąpiłam do egzaminu po 8 latach przerwy... Ewa W.
Pełen profesjonalizm (1) Polecam tę szkołę jazdy jak najbardziej wszystkim chętnym zaoszczędzenia... Kamil M. Gorąco polecam :) (1) Szkoła nr 1 :) Zdałem za pierwszym podejściem, zarówno egzamin teoretyczny... Michał B. POLECAM (1) Polecam GDprawko. Skorzystałam z kursu weekendowego i jestem bardzo... Magda Wartoooooo! (1) Bardzo polecam wszystkim zdecydowanym i jeszcze zastanawiającym się nad... IneSito W kółko na luzie, a jednak ze sprzęgłem :P. (1) Wbrew moim pesymistycznym oczekiwaniom zdałam za pierwszym razem, w tym... Kasiątko pan Mirek (1) wykupiłam w tej szkole pare godzin jazd doszkalajacych i wszystkim serdecznie... kasia tcz Warto (1) Polecam Gdprawko, instruktor Łukasz Szałkowski ma na prawdę dużo cierpliwości... Klaudia bardzo polecam (1) Polecam każdemu szkołę jazdy GDprawko, a w szczególności instruktora Pana... Kacper polecam (1) Polecam ten kurs na prawo jazdy. Szkoła naprawdę dobrze przygotowuje do... Justyna Polecam instruktora MATEUSZA!! (1) Kurs skończyłem w 2006 roku w nieciekawej szkole podchodziłem raz do egzaminu... Robert Ania - opinia (1) Polecam szkołę jazdy "GDprawko". Oferuje ona możliwość szybkiego... Ania Mirek . - opinia (1) podziękowania dla Mirka Pawła i Adama . Mirek . Celina - opinia (1) Teoria wspaniale przedstawiona, bardzo ciekawe wykłady. Mili instruktorzy.... Celina Bardzo polecam ! (1) Nauka teori jak najbardziej pozytywnie Adam oraz Paweł dobrze tłumacza... Wojtek Grubski Gorąco polecam! (1) Szkoła jazdy na prawdę godna polecenia! Wykłady ciekawe, atmosfera super, na... Krzysiek SZCZERZE POLECAM!!! (1) Uważam, że lepiej trafić nie mogłam! Początki były ciężkie (nawet bardzo).... ABS Bartek - opinia (1) Instruktor z ktorym mozna bylo sie bez problemu dogadac. Dobrze wyjasnial... Bartek