GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

TYLKO GDPrawko (2) Dlaczego? Już tłumaczę. Po 8 latach przerwy od ostatniego negatywnie... Jarosław B Polecam! (1) Wszystkim bardzo polecam tę szkołę jazdy. Miałam bardzo dobrego instruktora -... Patrycja polecam! (1) Zarówno teorię, jak i praktykę miałam z Krzyśkiem, szczerze polecam. Jest... Justyna
Mirek superinstruktor (1) Mirek – superinstruktor – kto z nim jeździł ten wie, a... Marcin za pierwszym ! :) (1) Teoria podczas calego kursu prowadzona z humorem , bardzo w przyjaznej... Karolina zdalam (1) Teoria wykładana z humorem, profesjonalny instruktor - Pan Mateusz Kozłowski,... Pani P Polecam! (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Przystąpiłam do egzaminu po 8 latach przerwy... Ewa W. Pełen profesjonalizm (1) Polecam tę szkołę jazdy jak najbardziej wszystkim chętnym zaoszczędzenia... Kamil M. Gorąco polecam :) (1) Szkoła nr 1 :) Zdałem za pierwszym podejściem, zarówno egzamin teoretyczny... Michał B. POLECAM (1) Polecam GDprawko. Skorzystałam z kursu weekendowego i jestem bardzo... Magda Wartoooooo! (1) Bardzo polecam wszystkim zdecydowanym i jeszcze zastanawiającym się nad... IneSito W kółko na luzie, a jednak ze sprzęgłem :P. (1) Wbrew moim pesymistycznym oczekiwaniom zdałam za pierwszym razem, w tym... Kasiątko pan Mirek (1) wykupiłam w tej szkole pare godzin jazd doszkalajacych i wszystkim serdecznie... kasia tcz Warto (1) Polecam Gdprawko, instruktor Łukasz Szałkowski ma na prawdę dużo cierpliwości... Klaudia bardzo polecam (1) Polecam każdemu szkołę jazdy GDprawko, a w szczególności instruktora Pana... Kacper polecam (1) Polecam ten kurs na prawo jazdy. Szkoła naprawdę dobrze przygotowuje do... Justyna Polecam instruktora MATEUSZA!! (1) Kurs skończyłem w 2006 roku w nieciekawej szkole podchodziłem raz do egzaminu... Robert Ania - opinia (1) Polecam szkołę jazdy "GDprawko". Oferuje ona możliwość szybkiego... Ania Mirek . - opinia (1) podziękowania dla Mirka Pawła i Adama . Mirek . Celina - opinia (1) Teoria wspaniale przedstawiona, bardzo ciekawe wykłady. Mili instruktorzy.... Celina