GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

szczerze polecam :) (2) szczerze polecam kurs w GDprawko, zajęcia teoretyczne zrealizowaliśmy w 2... Karolina Ela - opinia (1) praktyka zdana za pierwszym razem! :D tyyyle radości!! :D polecam w 100% :) Ela Świetna szkoła ! (1) Jeśli chcecie zdać prawko za pierwszym razem i zaoszczędzić kupę forsy, którą... Marcin
Polecam (1) Polecam GDprawko na morenie. Na zajęciach teoretycznych panuje miła... agata Gdprawko (1) Chcialem podziekowac , udalo sie zdac za pierwszym razem :) Dzieki KRZYSIEK... Patryk Świetna szkoła nauki jazdy! Polecam MIRKA :) (2) Polecam wszystkim! Zapisując się na kurs prawa jazdy nie byłam przekonana czy... Beata super! (1) Jeździłem z Pawłem, bardzo angażuje się w nauczanie. Jest wymagający-manewry... KKKchu Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku! (1) Bardzo polecam szkołę jazdy GDprawko. Teoria przedstawiona była prosto i... Karolina Polecam (1) Adam!!Adam!!Adam najlepszy!! Adam KRÓLEM INSTRUKTORÓW!;) dzięki jego... GoodGirl POLECAM GDPRAWKO! (1) najlepsza szkoła jazdy! super obsługa, instruktorzy, różnorodność kursów,... Paulina Polecam! (1) Wykłady prowadzone w zrozumiały, ciekawy sposób. Na jazdy trafiłam do Adama,... Dominika Bardzo dobra szkoła - POLECAM !!! (1) Podziękowania dla Łukasza za cierpliwosć i opanowanie podczas jazd, dla Adama... Krzysztof Bardzo polecam! (1) Bardzo polecam GDprawko. Miła atmosfera, teoria wykładana w przystępny... Anna Gorąco polecam GDprawko (1) Szkoła godna polecenia. Zdawała moja córka, więc i ja zdecydowałam się na tą... Teresa GDprawko najlepsza szkoła jazdy ever! (1) Polecam wszystkim, którzy chcą naprawdę nauczyć się jeździć! Zaczęłam kurs,... Zuza GdPrawko najlepsze w Gdansku (1) Serdecznie polecam z calego serca GdPrawko. Super atmosfera na wykladach jak... Martyna Bardzo Polecam!! (1) Polecam ten ośrodek dla osób które chca miło i przyjemnie się uczyć jazdy ;)... Łukiiii Polecam!! (1) do GDprawko trafiłem po przeczytaniu tych wszystkich pozytywnych komentarzy i... Marcin Polecam !!! (2) Gorąco polecam naukę w GD prawku ! Fajna atmosfera , ŚWIETNI instruktorzy (... klim Polecam i bardzo dziękuję : ) (1) Skorzystałam tylko z lekcji dodatkowych,które miałam z Panem Mirosławem ale... Kasia.