GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

POLECAM (1) Polecam GDprawko a szczególnie Instruktora Mirka. Bardzo dobrze przygotował... Krzysiek POLECAM!!! (1) Gorąco polecam szkołę Gdprwko! WŁAŚNIE ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM! ;D... Klaudia Najlepszy Instruktor Paweł i najlepsza Szkoła Jazdy (1) Bardzo gorąco polecam Szkołę Jazdy GDprawko! Nie tylko ze względu na... MagdaMM
Mistrzowie kierownicy:) (1) Nawet mój egzaminator stwierdził, że musieli mnie uczyć świetni... Ania:) Bardzo polecam! (1) Z pełnym przekonaniem polecam Pana Łukasza! To, że zdałam już za trzecim... Ania Ekipa z GDprawko jest genialna :D (1) Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły jazdy. do egzaminu teoretycznego... Goś Polecam! (1) Gorąco polecam GDprawko. Zarówno Pan Adam jak i Pan Łukasz są świetnymi... Teresa Gorąco polecam! (1) Dla wszystkich osób zdających prawo jazdy polecam jazdy u instruktora... Kasia :) Polecam! (1) Bardzo dziękuję instruktorowi Łukaszowi za anielską cierpliwość podczas jazd... Ania Gdprawko najlepsze!Zdałam za pierwszym razem:) (1) Polecam jak najbardziej Szkołę jazdy Gdprawko:) Miła i bardzo przyjazna... Magda GORĄCO POLECAM (1) Serdecznie polecam GD prawko ! Dzięki Panu Krzysztofowi zdałam dzisiaj... Dominika POLECAM! (1) Polecam Szkołę Jazdy GDprawko i Instruktora Łukasza.Łukasz to profesjonalizm,... Ania polecam p.Łukasza (1) Jak najbardziej polecam, szkoła idealna. Pan Łukasz instruktor cudotwórca z... Magda A właśnie, że Paweł! (1) POLECAM, a w szczególności zestaw z instruktorem Pawłem ^^! Egzaminy zdałam... Paulina Za drugim razem :) (1) Dziękuje Panu Arkowi za cierpliwe i sympatyczne przekazywanie podstaw i... Krzysiek Dziękuję mojemu wspaniałemu instruktorowi. (1) Bardzo serdecznie dziękuję mojemu wspaniałemu instruktorowi, dzięki któremu... Asia Mirek - instruktor na medal (1) Polecam z całego serca GDprawko. Osoby które uparcie nie chcą przyswoić... Justyna Najlepsi !! (1) Musze się pochwalić. Zdałam za pierwszym razem !! Krzysiu, Adam normalnie Was... Mała Ulka - opinia (1) Osiem lat temu po kilku niezdanych egzaminach praktycznych uznałam, że nigdy... Ulka Gorąco polecamy Pawła! (1) Serdecznie dziekujemy za profesjonalne przygotowanie do egzaminu, a także do... Ola i Krzyś