GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

POLECAM (1) Polecam instruktora Mirka bardzo dobrze przygotowal mnie do egzaminu jazdy... Piotrek gd prawko - Dobra szkoła (1) W gd prawko miałam dodatkowe jazdy po 3 niezdanych egzaminach w innych... Asia Zdałam za pierwszym razem !!! (1) Serdecznie polecam GD Prawko. Bardzo profesjonalna, rzeczowa i kompetentna... Ewa
Gorąco polecam (1) Ogromne podziękowania dla instruktora Łukasza,dzięki jego poświęceniu i... Marysia Polecam wszystkim instruktora Mirka!! (1) Jazdy prowadzone przez Niego wspominam bardzo pozytywnie. Odbywały się w... Ania polecam! (1) Zdecydowanie polecam. I teoria i jazdy przeprowadzane w miłej atmosferze.... Ola Najlepszy instruktor- ŁUKASZ! (1) Wybierając szkołę jazdy sugerowałam się opiniami z trójmiasto.pl i wybrałam... DariaG. Domka - opinia (1) Jestem jak najbardziej za! Szkoła godna polecenia! Wykłady to nie sucha... Domka Rewelacja! (1) Teoria bardzo przyjemna, aż cciało się chodzić. Jazdy z Mirkiem - rewelacja.... Piotr P. ŚWIETNA SZKOŁA GORĄCO POLECAM !!! (1) WIELKIE DZIĘKI DLA GD PRAWKO W SZCZEGÓLNOŚCI DLA PANA ADAMA. ROBIŁAM KURS W... KATARZYNA POLECAM (1) Bardzo dobrze wspominam czas spędzony w gronie "Gdprawko". Teoria... . Zdecydowanie polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły jazdy. Na zajęciach... Aneta Marcia - opinia (1) Polecam wszystkim instruktora Łukasza!!! jest najlepszy! przy Jego Osobie... Marcia POLECAM MIRKA! (1) Po kursie w innej 'prestiżowej szkole' i po 3 niezdanym egzaminie... Ev GORĄCO POLECAM (1) Polecam szkołe GDprawko i instruktora Pawła ,pełen profesjonalizm, przyjazna... Nina Polecam Instruktora Łukasza (1) 1. Wygoda 2. Punktualność 3. Skuteczność!!! 4. Dobra Atmosfera Radek Gorąco polecam Łukasza (1) Szkoła i wykłady spoko a praktyka z Łukaszem petarda.Facet super, wyluzowany... pawlak Polecam! Zdałem za 1 razem :) (1) Zaliczenie egzamin za pierwszym razem, więc czego chcieć więcej!? A jednak,... Luki bankier z GPW ;) Polecam!! (1) Dziś zdałam za pierwszym razem ! Jak najbardziej polecam tą szkołę jazdy... Natalia Najlepsza szkoła w Trójmieście! (1) Wybierając szkołę jazdy sugerowałam się w głównej mierze zamieszczonymi tutaj... wisniam