GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Serdecznie polecam! (1) Kiedy czytałem te opinie to nie wierzyłem w autentyczność tych wypowiedzi i... kursant Zdecydowanie polecam! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę GDPrawko! Zarówno teoria jak i... Ania Bardzo polecam GD Prawko (1) Witam! Jeśli stoicie przed wyborem szkoły to z czystym sumieniem polecam GD... Aga
ŁUKASZ !!! NAJLEPSZY JEST :) (1) Najlepszy instruktor na Świecie !!! Lepszego nie znajdziecie !!! I bynajmniej... Wdzięczna :) Monia :) Zdałam za 1 razem z GDprawko! (1) Gorąco Polecam GDprawko! Wybrałam te ośrodek bo poleciła mi przyjaciółka i... Ania K konkretnie! nie ma jak u Pawła (1) GD prawko to OSK które mogę polecić z czystym sumieniem. Pan Adam w prosty i... Radek Tylko GDprawko! (1) Jeśli miałabym polecić OSK na terenie Trójmiasta wybrałabym tylko GDprawko.... Joanna D. Mateusz - opinia (1) Gorąco polecam! Pozdrawiam mojego instruktora Krzyska, dzięki któremu zdałem... Mateusz GD prawko (1) Polecam instruktora ADAMA, dzięki któremu ZDAŁAM EGZAMIN PAŃSTWOWY ZA... Julia POLECAM!!! (1) Bardzo polecam tę szkołę. Wspaniali instruktorzy, miła atmosfera. Szczególne... Michał prawdziwa szkoła jazdy! (2) Z czystym sumieniem polecam serdecznie najlepszą szkołę jazdy w trójmieście!... Julka K Jak kurs prawa jazdy to tylko w GDprawko!! :) (1) Bardzo serdecznie polecam GDprawko ! :) Świetnie prowadzone zajęcia... Monika OSK GdPrawko i instruktor Pan Arek - to najlepszy wybór !!! (1) Polecam OSK GdPrawko i instruktora Pana Arka Gorąco polecam szkołę Gd Prawko,... Paweł Cóż tu więcej pisać, GDprawko to jest to :) (2) Nie będę się zbytnio rozpisywała, tyle tutaj dobrych opinii :) Co prawda... Sabina pełna profesura (1) zdałem dzisiaj,pełen profesjonalizm,dziękuję;) wise Kuba - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z odbutego kursu w GDprawko. Jazdy z Łukaszem... Kuba NAJJlepszy Instruktor Paweł !!! (1) Serdeczne podziękowania dla Adama za miło i rzetelnie przeprowadzoną teorię... Natalia S. Profesjonalna nauka (1) Dziś miałem egzamin z prawka z kat. B. Przed kursem nigdy nie siedziałem za... Bartłomiej Tak jak widać szkoła jazdy na szóstkę (1) Gorąco polecam nie ma co się zastanawiać nad wyborem szkoły tylko pobiec do... Magda Polecam instruktora Pana Mirka (1) Świetne przygotowanie,profesjonalna nauka i miła atmosfera. Wiele cennych... Michał