GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

zdałem za 1-szym razem (1) Za zasługą instruktora Arka zdałem za pierwszym razem. Szkolenia i jazdy na... Marek B super instruktor Łukasz!!! (1) ogromne podziękowania dla najfajniejszego instruktora w Trójmieście... Kasia POLECAM!! (1) Kursu w szkole nie robiłam, gdyż ten z przed kilku lat był ciągle ważny.... Dominika
Polecam (1) Szczerze polecam Gdprawko, zarówno teoria jak i praktyka przebiegły w... Krzysztof POLECAM !! (1) Bardzo mili instruktorzy, cierpliwi i dobrze tłumacza. ; ) na teorii fajna... Weronika GORĄCO POLECAM!!! (1) Polecam DGprawko z ogromną przyjemnością. Zdałam egzamin po 8 latach przerwy... Ania polecam (1) Szczerze polecam GDprawko wszystkim, a szczególnie jazdy z P A W Ł E M. Jest... Agnieszka ZDECYDOWANIE TAK (1) Załam dopiero po spotkaniu z Pawłem Ś. :) polecił mi go przyjaciel. Paweł... MLODA GORĄCO POLECAM SZKOŁĘ ORAZ INSTRUKTORA ŁUKASZA :)) ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! (1) OSK GDprawko to naprawdę świetna szkoła jazdy. Teoria prowadzona przez Adama... Wojciech Węsierski Polecam :-) (1) Zdałem wczoraj za pierwszym razem i to dzięki Łukaszowi , super instruktor... Michał Prawko zdane (1) W Gdprawko odbyłem kurs doszkalający po 3 porażkach w PORDzie i od razu po... Jakub Najlepszi scpece w nauce prawka, bo z podejściem !! (1) Jestem bardzo , bardzo zadowolona z godzin wyjeżdżonych z Panem Pawłem:)... Gosia POLECAM Z CAŁEGO SERCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Robiłam prawo jazdy gdzie indziej i nie zdałam za pierwszym razem. GD prawko... Ania Szczerze polecam (1) Polecam GDPrawko, bardzo miło się jeździło z Pawłem, wszystko na luzie, bez... mareksl Sławek - opinia (1) Po niezdanych 3 egzaminach praktycznych ucząc się w innej szkole postanowiłem... Sławek Egzamin zdany za pierwszym razem (1) Jeszcze 3 miesiące temu nie wiedziałem, który pedał to gaz, a który hamulec i... Mikołaj gorąco polecam gdprawko (1) Witam. 25.06 zdałam egzamin na prawo jazdy za drugim razem. OSK wybrałam... ASIA Justyna - opinia (1) Wszystkim bardzo polecam GD Prawko, jak widać po statystykach jest jedna z... Justyna Cudo nie szkoła (1) Lepszej szkoły wymarzyć sobie nie mogłam. Teoria prowadzona świetnie, Adam... Ania Świetna szkoła!!! (1) Właśnie zdałam swoje wymarzone prawo jazdy!!:) Z czystym sumieniem mogę w... Marysia