GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Łukasz jest wielki :) (1) Zdawałam egzamin w 2005 r. bez powodzenia (kurs w innej szkole). Po... Marta Zdecydowanie polecam (1) Szkoła super, atmosfera super, instruktorzy fantastyczni. Pełen... Kinga Rewelecja! (1) Szczerze polecam! Miałam duży problem ze zdaniem egzaminu praktycznego...... Alicja
No i od dziś mam prawo jazdy! (1) Zdane za pierwszym razem ! A wydawało mi się, że to niemożliwe :D Jak widać... Natalia z Bruklinu Polecam ! (1) Jak najbardziej polecam GDprawko, super szkoła, zajęcia teoretyczne... Olek ADAM THE BEŚCIAK!!!!!!! (1) PROFESKA - to mało powiedziane! Jeżeli jeszcze się nie zdecydowałeś jaką... Ola Polecam ! GD PRAWKO Szkoła dla wszystkich (1) Do tej pory uważałam, że jazda samochodem jest poza moimi możliwościami i że... Teresa GDprawko najlepszy osk w trójmieście :D -POLECAM ! (1) Zacznę od tego, że zapisując się na kurs słysząc od znajomych, którzy uczyli... DOROTA W100% POLECAM!!! (1) Zdecydowanie polecam GDprawko! Teoria z Adamem wykładana jasno i zrozumiale,... Gosia Zdecydowanie potrafią czynić cuda! Brawa dla Adama! (1) Dziś zdawałam swój pierwszy egzamin, i z całą pewnością mogę ogłosić, że to... Izabela Rewelacja!!! Sami profesjonaliści! Adam dziękuje!!!!!!! Olka (1) Teoria prowadzona przez Adama muszę przyznać, że nigdy się nie nudziłam ;)... Aleksandra Polecam! (1) Doskonała szkoła! Teoria profesjonalnie i po ludzku wyłożona przez Adama,... Artur REWELACJA ! :) (1) o OSK GDprawko dowiedzialam sie od znajomego. Gdy usłyszałam o zmianiach... PaulinaW Polecam. (1) Co tu dużo pisać, do egzaminu podchodziłem kilka razy i dopiero po jazdach z... Konrad ZAPISUJCIE SIĘ!!! (1) Długo zastanawiałam się czy napisać, bo nie lubię aż tak upubliczniać swojej... Hania Best school ever! (1) Ten OSK prawdopodobnie nie posiada żadnych wad. Same plusy:) Teoria... PaulinaK Istny profesjonalizm =) (1) Chyba jak każdy tutaj mogę tylko pozytywnie opisywać GDprawko, ale co innego... Krzychu SUPER !!! (1) Bardzo polecam wszystkim szkołę GDprawko. Cały zespół zasługuje na najwyższą... AgaK Polecam!! (1) Teoria prowadzona przez Adama i jazdy z Krzyśkiem, który potrafił na luzie... Paweł POLECAM (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ZE SZKOŁY JAZDY GDprawko TEORIE PROWADZIŁ ADAM... ŻANETA