GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Świetny instruktor !! (1) Świetna szkoła, świetny instruktor :) polecam Pana Łukasza ! Świetnie... Sandra Sz. Opinia (1) Wszelkie rankingi, które można znaleźć w internecie nie kłamią. Szkoła... Kursant Rewelacja!! (1) Dziś zdałam prawko, więc czas polecić GDprawko innym:) Szkoła rewelacyjna,... Karolina Szamlewska
kilka słów o szkole... (1) Tytułem komentarza chciałabym z pełną odpowiedzialnością polecić naukę jazdy... Monika Brzezicka Pozytyw jakby nie patrzeć :) (1) Patrzę na powyższą skalę oceniania i jakby nie było w każdym miejscu wręcz... Zeely Polecam bardzo gorąco!! (1) Polecam gorąco GDprawko, wszystkim, którzy mieli już z samochodem do... Krysia Polecam (1) Atmosfera miła. Teoria świetnie wykładana. Instruktorzy wyrozumiali,... Wojciech Idealna szkoła :D (1) Prawko zdane, więc mogę już z czystym sumieniem polecić. :) GD Prawko... Ola super ludzie :D (1) Polecam gorąco tą szkołe fajna atmosfera. swietnie prowadzone zajęcia... Paulina Same pozytywne wrażenia (1) Moja opinia utonie w morzu pozytywów, jak widzę;) Co tu dużo mówić; świetna... Emil Polecam (1) Teoria przeprowadzona z Adamem w porządku. Praktyka z Mirkiem, instruktor... Piotrwk Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam gorąco szkołę GDprawko, profesjonalizm w każdym calu. Teoria wyłożona... Alika dziekuje! (1) dziekuje serdecznie Pawłowi,z ktorym jezdzilem. rzeczowo, konkretnie a przede... michu POLECAM OSK AS!!! (1) Jestem zadowolona! Teoria była prowadzona jasno, dokładnie a przede wszystkim... Roxette Tip-top (1) Solidna firma; ekipa młoda, dowcipna, wyznająca zasadę "nie ma głupich... Nat REWELACJA!!!! (1) Jeśli kurs na prawo jazdy to tylko w Gdprawko!!!:) Sprawdziłam osobiście i... Ania Jujcia - opinia (1) Zdecydowanie polecam, profesjonalne podejście do kursanta, a zajęcia... Jujcia POLECAM GDprawko!!! (1) Witam! Gorąco polecam GDprawko!!! W ciekawy i łatwy sposób prowadzone są... Wioletta Gorąco polecam!!!! Paweł- dziękuję:) (1) Gdprawko polecam wszystkim z czystym sumieniem. Pracują tam niesamowici... Ania Przyjazna szkola:-) (1) Bardzo dobra szkola, zajęcia teoretyczne prowadzone rzeczowo i w przyjaznej... Anna