GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Polecam goraco instruktora Mirka!!! (1) Nauczył mnie jak dobrze i bezpiecznie jezdzic po drodze do skutku,a takze... Renata Profesjonalna szkoła GDprawko (1) Polecam gorąco szkołę GDprawko! Super przyjazna atmosfera podczas teorii a... Mateusz GD prawko (2) Polecam tę szkołę!!! Szczególnie pana Arka. Jest to bardzo dobry instruktor.... Tomek
Gorąco polecam GDprawko (1) Polecam wszystkim tę szkołę ponieważ jestem bardzo z niej zadowolona :) a... Dorota Egzamin zdany po jazdach z KRZYŚKIEM:)!! (1) Witam! kurs na prawo jazdy robiłam w innej szkole, miałam kilka podejść do... Paulina NAJfajniejszy instruktor Paweł:) (1) ogromne podziękowania dla najwspanialszego instruktora na świecie Pawła za... Ewa Polecem,polecam i jeszcze raz polecam:-) (1) Z czystym sumieniem,zawsze i wszędzie będę wszystkim polecała tę szkołę a w... A..... Polecam Instruktora Łukasza! (1) Profesjonalista w każdym calu! Spokojnie krok po kroku tłumaczy każdy manewr,... Dajana Polecam szkołę jazdy GDprawko (1) Szkoła ta pozwoliła mi w krótkim czasie pojąć zasady ruchu drogowego i w... Daniel Jeremiasz Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony z tej szkoły, świetnie prowadzona teoria, zamiast... Jacek Polecam! (1) Gorąco polecam tą szkołę jazdy :) Świetna obsługa, ciekawie wykładana teoria... Ania Polecam instruktora Łukasza!!! (1) Polecam wszystkim instruktora Łukasza, który w kilka godzin przygotował mnie... Artur Zdałem za pierwszym razem, (1) nie mając wcześniej zielonego pojęcia o prowadzeniu samochodu. Dzięki super... JKnW Od kompletnego zera do zdania za pierwszym razem (1) Gorąco polecam wszystkim GDprawko, a w szczególności instruktora Łukasza.... Maciek Super (1) Po negatywnym egzaminie (szkolenie w innej szkole) 2 godz jazd z panem Pawłem... Rafał Opinia - inna niż inne (5) Długo się zastanawiałam, jaką opinię wystawić. Wybrałam tę szkołę ze względu... Angelika SUPERINSTRUKTOR Ł U K A S Z (1) Po nie zdanym I-szym egzaminie moja żona jeździła dodatkowo z różnymi... ZADOWOLONY MĄŻ KURSANTKI [L] Podziękowania dla Łukasza (1) Podziękowanie dla instruktora Łukasza za przygotowanie do egzaminu... Ania opinia (1) zdane za pierwszym razem i za to Panie Mirku flaszka się należy ! Gorąco... KamilG Świetna szkoła (1) Szkoła moim zdaniem bardzo dobra. Zdałem egzamin za pierwszym razem. Bardzo... Michał