GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Zdałam już za pierwszym razem! (1) Naprawdę świetna szkoła! Do egzaminu podchodziłam bezstresowo, byłam pewna... Wera Polecam instruktora MIRKA! (1) Hej, jeżeli szukacie instruktora, który bezbłędnie przygotuje was do... Aleksander POLECAM (1) 5 stycznia zdałam za pierwszym razem, jeśli chodzi o kurs: teoria super... MAGDA
POLECAM!!!:) (1) Goraco polecam szkole GDprawko kazdemu kto szybko,skutecznie i w przemilej... Ania świetna szkoła (1) Instruktorzy podchodzą z pasją do swojej pracy co przekłada się na... Kasia yeah! toyota rules (2) wszystko na najwyższym poziomie! nie ma to jak czerwona toyotka,ktorą można... OP Doskonała Szkoła Jazdy! (2) Zarąbista szkoła jazdy, instruktorzy uczą doskonale prowadzą wszystko na... Daniel Bardzo dobra szkoła! (1) Bardzo dobra szkoła, teoria pełna profeska, wszelkie sprawy formalne bez... Marta Bardzo dobra szkoła! (1) Bardzo dobra szkoła, teoria pełna profeska, wszelkie sprawy formalne bez... Marta Polecam! (1) Ciekawe zajęcia teoretyczne, profesjonalne praktyczne. Polecam Pawła jako... Kasia Marcin - opinia (1) Zdałem za 2 razem kiedyś chodziłem już na nauki i mnie nic nie nauczyli tam.... Marcin Paweł najlepszy instruktor gdprawko-zdecydowanie polecam. (1) Goraco polecam Pawła -fachowiec w nauce jazdy.bardzo miło wspominam jazdy... Aguś Świetnie! (1) Przystępnie przeprowadzony kurs, dogodne godziny (popołudniowe), i przede... Michał Lewandowski Gorąco polecam! (1) Sympatyczna atmosfera, pełen profesjonalizm i świetny instruktor na pewno... Michał Pozdrowienia dla instruktora Arka ! (1) Polecam ! Pan Arek nie tylko dobrze przygotował mnie do egzaminu państwowego,... Filip opinia (1) Byłam uczestnikiem kursu na prawo jazdy w GD prawko kat. B, gdzie moim... Ania W Polecam-naprawde warto Pati (1) wykupilam dodatkowe lekcje u Pana Mirka i naprawde mi sie oplacilo zdalam... Patrycja Maku - opinia (1) nie wiem jak jest w innych szkołach, ale tutaj ma się wrażenie jakby trafiło... Maku Agnieszka - opinia (1) Trudno to streścić w paru zdaniach ile Wam zawdzięczam. Zanim zdałam egzamin... Agnieszka Dziękuję Adam! (1) Kiedy szukałam szkoły, w której mogłabym zacząć kurs na prawo jazdy kat. B,... Kasia