GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Egzamin zdany za pierwszym razem (1) Jeszcze 3 miesiące temu nie wiedziałem, który pedał to gaz, a który hamulec i... Mikołaj gorąco polecam gdprawko (1) Witam. 25.06 zdałam egzamin na prawo jazdy za drugim razem. OSK wybrałam... ASIA Justyna - opinia (1) Wszystkim bardzo polecam GD Prawko, jak widać po statystykach jest jedna z... Justyna
Cudo nie szkoła (1) Lepszej szkoły wymarzyć sobie nie mogłam. Teoria prowadzona świetnie, Adam... Ania Świetna szkoła!!! (1) Właśnie zdałam swoje wymarzone prawo jazdy!!:) Z czystym sumieniem mogę w... Marysia Świetny instruktor !! (1) Świetna szkoła, świetny instruktor :) polecam Pana Łukasza ! Świetnie... Sandra Sz. Opinia (1) Wszelkie rankingi, które można znaleźć w internecie nie kłamią. Szkoła... Kursant Rewelacja!! (1) Dziś zdałam prawko, więc czas polecić GDprawko innym:) Szkoła rewelacyjna,... Karolina Szamlewska kilka słów o szkole... (1) Tytułem komentarza chciałabym z pełną odpowiedzialnością polecić naukę jazdy... Monika Brzezicka Pozytyw jakby nie patrzeć :) (1) Patrzę na powyższą skalę oceniania i jakby nie było w każdym miejscu wręcz... Zeely Polecam bardzo gorąco!! (1) Polecam gorąco GDprawko, wszystkim, którzy mieli już z samochodem do... Krysia Polecam (1) Atmosfera miła. Teoria świetnie wykładana. Instruktorzy wyrozumiali,... Wojciech Idealna szkoła :D (1) Prawko zdane, więc mogę już z czystym sumieniem polecić. :) GD Prawko... Ola super ludzie :D (1) Polecam gorąco tą szkołe fajna atmosfera. swietnie prowadzone zajęcia... Paulina Same pozytywne wrażenia (1) Moja opinia utonie w morzu pozytywów, jak widzę;) Co tu dużo mówić; świetna... Emil Polecam (1) Teoria przeprowadzona z Adamem w porządku. Praktyka z Mirkiem, instruktor... Piotrwk Z D A Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam gorąco szkołę GDprawko, profesjonalizm w każdym calu. Teoria wyłożona... Alika dziekuje! (1) dziekuje serdecznie Pawłowi,z ktorym jezdzilem. rzeczowo, konkretnie a przede... michu POLECAM OSK AS!!! (1) Jestem zadowolona! Teoria była prowadzona jasno, dokładnie a przede wszystkim... Roxette Tip-top (1) Solidna firma; ekipa młoda, dowcipna, wyznająca zasadę "nie ma głupich... Nat