GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Polecam!!! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem :))) a wszystko dzięki P. Adamowi, który... Szyszka Poleam!!! (1) Prawko zdane za pierwszym razem:):) Dzięki ŁUKASZ!!! Jazdy z Lukaszem to... Iza POLECAM NA MAXA!!! Dzięk i:) (1) Najlepsza szkoła pod słońcem!teoria z P.Adamem bardzo fajna,nigdy nie była... Asiek
POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Teorię miałam z P. Pawłem. W przystępny i zabawny sposób wytłumaczył nam... Beata BARRRRDZO POLECAM !!! (1) Szkoła jazdy na wysokim poziomie! Teoria prowadzona w fajny i zrozumiały... Patrycja M. Dzięki Krzysiek ! (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście ! Pełen profesjonalizm, bezstresowa nauka,... Zbyszek baaardzo gorąco polecam!!!! (1) Jeśli szukacie dobrego osk, to nie można trafić lepiej:-) Mogłoby się... Agnieszka Plecam! (1) Szkoła jazdy GDprawko to bardzo dobry wybór. Dzieki pani Adzie czekam już na... Natalia super (1) Teoria bez zbędnego przynudzania. Zostaje w głowie (a to się rzadko zdarza).... Justyna P. kuba-gda - opinia (1) polecam instruktora lukasza .=100 % zdane prawko . pozdrawiam i dzieki ! ;] kuba-gda Gosia - opinia (1) Bardzo sie ciesze, ze zdecydowalam sie na kurs prawa jazdy w GDprawko. Teoria... Gosia :) (1) Wykupiłam dodatkowe jazdy w GDPrawko, gzaminu przygotowywał mnie Paweł,... Marta egzamin zdany w styczniu 2012 (1) Szczerze polecam tą szkołę jazdy. Trafiłam do GdPrawko po dwuletniej przerwie... Asia Polecam! (1) Trafiłem do tej szkoły przez przypadek i nie żałuję. Mimo, że teoria bywała... Aleksander Gorąco polecam!!! (1) Lepiej trafić nie mogłam. Od początku traktują ludzi profesjonalnie a przy... Wiktoria Zdałam! (1) Po trzech latach przerwy i sześciu niezdanych egzaminach, zdecydowałam się na... Żaneta STO LAT STO LAT NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAAAAM !!!!!! (1) I stało się, dzisiaj zdałam za pierwszym razem!!!!:) Składam MEGA... Karolina Dorota C. - opinia (1) Uczęszczałam do szkoły GD prawko, wykłady teorii prowadzone były super i... Dorota C. Każdego potrafią nauczyć. (1) Właśnie jestem po egzaminie państwowym i zdałem go za pierwszym razem :) i to... Marcin Podziękowania dla Maćka - (1) Miałam bardzo długą przerwę wykupiłam 10,5 godziny i egzamin zdałam za... Magda