GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

POLECAM! (1) A więc tak. Bez ogródek bo czyny mówią same za siebie. Najpierw powiem, że w... Ania Polecam!!! (1) Bardzo polecam GDprawko. Praktyka z instruktorem Łukaszem to miło spędzony... Martyna Świetna szkoła!! (2) Szczerze polecam. Zdałam egzamin praktyczny za drugim razem. W co dalej nie... Agata
Serdecznie polecam instruktora Mateusza (1) Zwróciłam się do Gdprawko patrząc właśnie na opinie wystawione na tym portalu... Karolina z Pelplina Naprawdę polecam. (1) Na wstępie - z całego serca polecam Pawła Ś. jako instruktora. Gościu... Wojtek G POLECAM (1) Po roku przerwy od ostatniego egzaminu wystarczyło 5 godzin jazd dodatkowych... Karol Swietna Szkoła (1) Świetna szkoła jazdy. Obsługa i atmosfera bardzo miła i przyjemna.... Szymon GD Prawko (1) Polecam bardzo te szkołę. Obsługa - nigdy nie było najmniejszego problemu z... Wojtek Super! Polecam! (1) Nauka jazdy w tej szkole to sama przyjemność. Wykłady były interesujące i... Karolina Ogromne podziękowania (1) Czekałam na moment aż będę mogla podzielić się opinią na temat GDprawko.... Ola Jazdy dodatkowe (1) Do GDprawko chodziłam na jazdy dodatkowe. Chciałabym serdecznie podziękować... Ewelina szczerze polecam (1) ja właśnie dzisiaj zdałam egzamin i to za pierwszym razem!byłam przerażona... Anita Polecam (1) Teoria przeprowadzona w sposób interesujący i przystępny. Świetne materiały... zibi Podziękowania Dla Pana Łukasza!!! (1) Kurs odbyłam w innej szkole,szkoda dlatego pierwsze podejście było nie... Ania Gorąco polecam GDprawko!!! (1) Chciałbym polecić szkołę GDprawko ze względu na profesjonalnie przeprowadzony... Błażej Klaudia - opinia (1) Polecam!!!! Dobrze ucza, teorie robilam tylko weekendowa i duzo sie nauczylam... Klaudia Polecam wszystkim (1) Szybkie i dobrze prowadzone zajęcia w przyjaznej atmosferze. Doskonałe... Oskar Rewelacja! (1) Ogromne podziękowania dla najlepszego instruktora na świecie - Mirka i całego... Agnieszka Szybko i skutecznie - polecam (1) Polecam gorąco szkołę jazdy GDprawko. Teorię zrobiłam weekendowo, tutaj... Ola Świetna szkoła! (1) Gorąco polecam, praktycznie nie ma na co narzekać: 1. Teoria bezbolesna,... Ewka