GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

zdecydowanie polecam!:) (1) super szkoła. teoria prowadzona przez Adama w milej atmosferze i tak wyłożona... Cielak Dzieki Paweł :) (1) Robilam kurs w innym OSK, ale bardzo zawiodlam sie tam na instruktorach i... asia Polecam (2) Paru moich kumpli było w tej szkole prawa jazdy i byli bardzo zadowoleni.... Karol M.
SIMPLY THE BEST (2) Skorzystanie z kursu GDprawko przerosło moje najśmielsze oczekiwania.... mary POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Mam prawko...dzięki GDprawko!!! 13-tego kwietnia cztery godziny temu zdałam... Kaśka Kuś NR 1 W TRÓJMIEŚCIE ! (2) Prawo jazdy zdane bezstresowo i za pierwszym razem tłumaczy chyba wszystko :)... Karol K. jak prawko to w GDprawko :) (1) ojj sorry, pomyliłem imiona, moimi instruktorami byli Pan Wojciech i na końcu... Kamil Wilk POLECAM!!! (1) Zapraszam wszystkich do skorzystania z kursów na prawo jazdy jakie oferuje GD... Tempi :) GD (1) Jest to szkoła, która znakomicie przygotowuje do egzaminu, zajęcia z teorii... Ewa W. Gorąco polecam wszytskim GDprawko!!! (1) Co prawda, za pierwszym razem nie udało mi się zdać, aczkolwiek opiniując tę... Michał Warś GDprawko nauczy Was jeździć! (2) Kurs z GD Prawko to czysta przyjemność. Szybko, miło i profesjonalnie. Do... Ludmiła z GDprawko zdasz prawko! ; ) (2) Szkoła rewelacyjna. Teoria przekazywana przez Adama zostaje tak dobrze... Ania B. ; ) Zdałam za 1 razem !!! (1) Kurcze, nie wierzyłam że to jest możliwe, a jednak, dzięki super... Anka PROFESJONALIŚCI !!! (2) Byłem przed egzaminem po kilku miesięcznej przerwie po skończonym kursie w... Tomek Z. Rewelacja (2) Teoria.Adam jest świetny,każde zajęcia to 2h które musi "przegadać" całe i... KrzysiekT GDprawko to osk pierwsza klasa :D (2) Jestem właśnie po zdanym egzaminie i jak najbardziej POLECAM tą szkołę jazdy... Marta D. :) 100% (2) Wielkie podziękowania dla Pana Waldka za perfekcyjne przygotowanie mnie do... Magda D. GD Prawko (1) Osrodek szkoleniowy GD Prawko swiadczy uslugi na najwyzszym poziomie.Dzięki... Damian Amadeusz G. Polecam GDprawko (2) Amadeusz G. Polecam GDprawko Niech najlepszą recenzją będzie fakt, że prawko... Amadeusz Super!!! (2) Ta szkoła jest rewelacyjna :) Teoria prowadzona przez Adama w sposób... Agata K.