GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

PROFESJONALIŚCI !!! (2) Byłem przed egzaminem po kilku miesięcznej przerwie po skończonym kursie w... Tomek Z. Rewelacja (2) Teoria.Adam jest świetny,każde zajęcia to 2h które musi "przegadać" całe i... KrzysiekT GDprawko to osk pierwsza klasa :D (2) Jestem właśnie po zdanym egzaminie i jak najbardziej POLECAM tą szkołę jazdy... Marta D. :)
100% (2) Wielkie podziękowania dla Pana Waldka za perfekcyjne przygotowanie mnie do... Magda D. GD Prawko (1) Osrodek szkoleniowy GD Prawko swiadczy uslugi na najwyzszym poziomie.Dzięki... Damian Amadeusz G. Polecam GDprawko (2) Amadeusz G. Polecam GDprawko Niech najlepszą recenzją będzie fakt, że prawko... Amadeusz Super!!! (2) Ta szkoła jest rewelacyjna :) Teoria prowadzona przez Adama w sposób... Agata K. Polecam :) (2) Miła i przyjazna atmosfera :) Pan Adam o teorii przydatnej nam podczas jazdy... Ania F. POLECAM GDprawko (1) Zdecydowanie polecam GDprawko. Zarówno zajęcia teoretyczne jak i praktyczne... k Adriana - opinia (2) Wszystkim, którzy chcą zdobyć szybko i bezboleśnie prawo jazdy polecam... Adriana Polecam! (2) Jestem bardzo zadowolona z kursu w gd prawko. Profesjonalna i utrzymana w... Ola Polecam (2) GDprawko to najlepsza szkoła jazdy - to oczywista myśl, która nasuwa się już... Kubica jest dobrze;] (2) teoria przystepnie i na luzie praktyka swietna, glownie dzieki Pawlowi,... marion POLECAM (1) Szkoła godna polecenia ! Teoria podana w przejrzysty sposób, bez stresu a... Filip K. Jak najbardziej polecam! (2) Właśnie jestem po zdanym egzaminie! :) Szkołę oceniam bardzo wysoko. Teoria... Natalia K. # polecam bardzo gorąco # (1) Gd Prawko polecę przede wszystkim za profesjonalizm i fachowość. Juz od... Ania W/S Martyna - opinia (1) GDprawko to wyższa szkoła jazdy. Profesjonalnie wyposażona sala i miła... Martyna zajebisci :) (2) po 1 rozwaliło mnie to ze na wykladach dla wszystkich byly puszki do picia :D... uki TAK do potęgi! (2) Miła atmosfera. Teoria prowadzona w sposób rzetelny, b. sympatyczny... slodka Szczerze polecam (1) Atuty: teoria - doskonałe zaplecze techniczne, dobra lokalizacja ośrodka... MacLew