GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Serdecznie polecam :) (1) Szkoła jedyna w swoim rodzaju!!! To co odróżnia GDprawko od innych... Magdalena R Zdałam!! Polecam!! Dziękuję!! (1) Szkoła godna polecenia. Chłopaki naprawdę starają się, by trzymać poziom w... Asia T. Są rewelacyjni !!! (2) Świetna szkoła. Jest fantastyczna. Naprawdę polecam. Najlepszą rekomendacją... Małgorzata
Kuna - opinia (1) Świetna szkoła nauki jazdy i super instruktorzy, miło, szybko i przyjemnie :)... Kuna Super szkoła. (1) Instruktorzy są młodzi, a zarazem doświadczeni i cierpliwi. Świetnie... Piotr POLECAM!!!!!! (2) Jestem juz po kursie i naprawde szczerze wszystkim polecam!! zdalam za 1razem... Ola POPROSTU THE BEST :D (1) do GDprawko trafiłam zupełnym przypadkiem...ale to byla moja jedna z lepszych... Nika ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Powiem tak - POLECAM KAŻDEMU BO NAPRAWDĘ WARTO. Zajęcia teoretyczne... Tomek Najlepsza szkoła (1) Bardzo miła atmosfera, instruktorzy bardzo dobrze tłumaczą i są cierpliwi :)... Piotrek Ż Najlepsza szkoła w mieście ((; (2) Zanim zaczęłam kurs w GDprawko, byłam w innym ośrodku, różnica jest jak... Dorotka PROFESJONALIZM-to adekwatne słowo, by określić pracę instruktora Pawła (1) Moja przygoda z prawem jazdy zaczęła się w innym ośrodku (nie chce jednak... Ewelina-świeżo upieczony kierowc coś od siebie ; ) (1) Jestem już po kursie w GDprawko i jestem nawet bardziej niż zadowolona :)... Marta ; )) POLECAM !!!!!! (1) Ta szkoła to strzał w dziesiątkę.Jestem naprawdę zadowolona.Profesjonalne... Kasia Polecam (2) Tylko po 4 godzinach udalo mi sie zadac , Pelen profesjonalizm , polecam i... No i git POLECAM (2) Było super to było moje trzecie podejście do kursu i tym razem wytrwałam i... HANIA POLECAM tym, którzy chcą zapewnić sobie prostą drogę do upragnionego prawa jazdy! (2) Sympatyczny, młody zespół tego ośrodka świetnie trafia w potrzeby i wymagania... Natalia J. ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Zdecydowanie polecam ten OSK - wykłady ciekawie przeprowadzne (nie... Lis HURRA!!! (1) Udało mi się za drugim razem:).Chciałabym serdecznie podziękować z teorii... Aneta Andrzejewska o TAK !!!!!! (1) Za mni trafiłem do GDprawko egzamin zadwałem 3* ... i nic... wcześniejsza... Piotr w Zdany egzamin za pierwszym podejściem :-) (2) Rewelacyjna szkoła.Profesjonalne podejscie do kukursanta. Moim zdaniem lepiej... Ania S