GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Polecam!!! (1) Serdecznie polecam wszystkim GDprawko. Miła atmosfera , ciekawe wykłady. No i... Karola Polecam ... (1) … Gdprawko ! Niedawno ukończyłam kurs i jestem bardzo zadowolona , bez... Ewelina B. Panie Adamie - Bardzo dziękuje :-) (2) Jestem bardzo wdzięczna za okazaną mi cierpliwość i wyrozumiałość. Pana... Agnieszka R.
Adam - Dziękuję :) (2) Miałam niesamowite szczęście trafiając na Adama, który w 4 godziny nauczył... Kasia R. Tanio, sprawnie i SKUTECZNIE! (2) Serdecznie polecam GDprawko! Teoria przekazywana przez Adama w sposób nie... Agnieszka M polecam...ja zdałam :) (1) polecam szkole jazdy gdprawko...miałam za sobą 6 niezdanych egzaminów w... ALA super (2) swietna szkola! ja krótko i na temat (2) Witam, serdecznie dziękuję Adamowi i( nieobecnemu już w GD prawko) Rafałowi... Magda Sch. szczerze polecam:):):) (1) Najlepsza szkoła jazdy!!!Po 2 latach przerwy trafiłam do Pana Pawła i tylko... mariola22291 Jak prawko to w GDprawko (2) W imieniu własnym serdecznie polecam szkołę jazdy GDprawko - zajęcia... Monika Wilk SZCZERZE POLECAM! (2) Jestem szcześliwą posiadaczką upragnionego prawa jazdy, ale nie tylko euforia... Ewa ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM - PAWEŁ DZIĘKUJE !! (1) Zdałam za PIERWSZYM RAZEM !!! Podziękowania nalezą sie przede wszystkim... DARIA WIELKIE PODZIEKOWANIA (1) zdałam!!! witam jestem posiadaczka kartonika uprawniajacego do prowadzenia... AGA W Nie czekaj zdaj prawko za pierwszym razem! (2) Tak jak ja bezbłędnie i bezstresowo :) Dzięki Panu Łukaszowi, któremu... Kinga z Marszewa Z Panem Łukaszem zdaje się za pierwszym razem! ;) (1) Najważniejsze jest to, że instruktorom zależy na tym aby kursantowi wszystko... Paulina Piepiórka Polecam - warto (1) Profesjonalne podejście do kursanta (szkolenie,materiały, terminy). Duża... Tomasz Polecam !!!!!!!! (1) Po wielu niepowodzeniach w innej szkle jazdy trafiłam do Pana Łukasza- z... Karolina r-w :) (1) Świetna szkoła nauki jazdy i super instruktorzy, miło, szybko i przyjemnie :)... aga:) BON 500 zl (2) Wygrałam bon na zniżke o wartości 500 zł na kurs prawa jazdy w GDprawko. Ja... miss moreny Polecam GDprawko , ;))) (1) tak jak wielu innych uczestnikow tej szkoły jestem bardzo ale to bardzo... Łukasz H.