GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Stawiam 6 z plusem ;] (2) Szkoła GDprawko to był strzał w 1o. Teoria wyjaśniona w tak fajny sposób że... Patrycja W GDprawko - Polecam Wszystkim (2) Z czystym sumieniem, polecam wszystkim GDprawko. Rewelacja! Teoria prowadzona... Piotrek POLECAM wszystkim kurs w GD Prawko (1) SUPER INSTRUKTORZY EXSTRA ATMOSFERA A SZCZEGULNIE POLECAM ŁUKASZA JAKO... marek mikolajczyk
Dla mnie bomba (1) Swoją naukę zaczęłam w innej trójmiejskiej nie najgorszej szkole jazdy. Po 3... Ruda Agata POLECAM W 100 % !!! (1) Po skończeniu kursu w innej szkole jazdy, trzykrotnie bezskutecznie... Buli CD..... (2) Adam potrafi wszystko wszystko spokojnie wytłumaczyć i widać, że zależy mu... Kamila ZDECYDOWANIE POLECAM!!!!! (1) To zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy! Polecam GD prawko wszystkim, którzy... Kamila Prawko w 2 miesiące!!! (1) Z wielką przyjemnością wystawiam tą opinie. Dziekuję Ci Adam! Egzamin zdałam... Alicja OSK GDprawko rządzi !!! (2) Nie wiem jak inni ale dla mnie super ośrodek szkolenia, godny polecenia.... Daniel Polecam !!! (1) Łukasz to świetny instruktor, wszystko tłumaczył cierpliwie i na luzie,... Maniek polecam (2) Bardzo dobry OSK, teoria przekazana w jasny i przystępny sposób, jazdy czysta... Janusz polecam ;] (2) szczerze polecam gd prawko, teoria rewelacja, ciekawa praktycznai przede... ania Doskonała szkoła! (2) Bardzo się cieszę, że mój wybór padł na tę akurat szkołę jazdy. Świetna... Sandra Polecam (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. Zagadnienia teoretyczne przedstawione bardzo... Gosia GD Prawko (1) Zdecydowanie wszystko na tak jak i teoria i praktyka . Polecam instruktora... Seba GD PRAWKO (2) Doskonała szkoła jazdy!!! Część teoretyczna przygotowana na najwyższym... Irek Gdprawko (1) Wszystkim chcącym zdobyć wymarzone prawo jazdy lub je odzyskać gorąco polecam... Michał REWELACJA (1) Kurs kończyłam w innym ośrodku, lecz po pierwszym oblanym egzaminie... Dominika Super! (1) Profesjonalne przygotowanie,super instruktorzy. Dzieki za wszytko i jak... Paweł polecam ! (1) 1 klasa super ! Łukasz.D