GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

W 100% Polecam! (2) STUPROCENTOWO polecam tą szkołę! Zajęcia teoretyczne prowadzone w sposób... Artur Filip - gorąco polecam! (1) Polecam szkołę GDprawko. Egzamin państwowy zdałem za pierwszym razem, za co... Filip L. Madziulka :) PoLeCaM !!! (1) Uczciwie polecam szkołę GD prawko iż teoria przeprowadzona przez pana Adama... Madziulka :)
Bartek - ocena (1) Polecam GDprawko, ponieważ po ukończeniu kursu bezproblemowo zdałem egzamin w... Bartłomiej R. Mała szkoła, która się stara :) (2) Polecam GdPrawko z racji tego, że maja na pokładzie profesjonalną... Karol Szkoła godna polecenia:) (1) Witam! Chciałam podziękować Panu Łukaszowi za świetne rady, które pozwoliły... Aga Gorąco Polecam (3) Witam chciałem podzękować p.Adamowi jak i mojemu instrutktorowi Maciejowi.... Mateusz (skuterzysta) Solidna i przyjazna szkoła jazdy. (2) Szkolenie ( teoretyczne i praktyczne) prowadzone jest w sposób jasny i... Henryk Polecam !!! GD prawko Krzysztof (1) Przez dłuższy czas nie mogłem zdać prawka ,dopiero gdy trafiłem do Łukasza z... Krzysztof POLECAM!!! (1) Gorąco polecam szkołę GDprawko, teoria profesjonalnie wyjaśniona,natomiast... Magdalena L Aniak (1) Po 3 oblanych egzaminach i 6 latach przerwy zdecydowałam się powalczyć o... Aniak Gorąco Polecam - Łukasz (1) Egzamin zdałem za pierwszym razem, zero błędów na teoretycznym i tak samo na... Łukasz Pięknie dziękuję! (2) Brak wiary w możliwość opanowania sztuki kierowania autem towarzyszył mi... Kasia Dariusz - opinia (1) Po 4,5 latach przerwy postanowiłem znowu powalczyć o prawo jazdy po jednym... Dariusz teraz jestem prawdziwym królem szos! (2) Dzięki Gd Prawko zostałam kierowcą po drugim podejściu i tylko przez własną... Joanna T WIELKIE DZIĘKI (1) Profesjonalizm, fantastyczna atmosfera i skuteczność (egzamin zdałam za... A.H. Polecam (1) Korzystałam z jazd dodatkowych. Zanim trafiłam do pana Łukasza bałam się... Ilona Polecam (1) Zaczynałam w innej szkole, ale nie mogłam zdać, dlatego poszkłam tej szkoły a... Daniela Doskonale (1) Bardzo pozytywnie oceniam szkolenie u Was . Teoria przyjemnie i szybko minęła... Jan K. Polecam !! (1) 22.06.2011 zdałam Egzamin państwowy za pierwszym podejściem. Serdecznie... Natalia K.