GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Dariusz - opinia (1) Po 4,5 latach przerwy postanowiłem znowu powalczyć o prawo jazdy po jednym... Dariusz teraz jestem prawdziwym królem szos! (2) Dzięki Gd Prawko zostałam kierowcą po drugim podejściu i tylko przez własną... Joanna T WIELKIE DZIĘKI (1) Profesjonalizm, fantastyczna atmosfera i skuteczność (egzamin zdałam za... A.H.
Polecam (1) Korzystałam z jazd dodatkowych. Zanim trafiłam do pana Łukasza bałam się... Ilona Polecam (1) Zaczynałam w innej szkole, ale nie mogłam zdać, dlatego poszkłam tej szkoły a... Daniela Doskonale (1) Bardzo pozytywnie oceniam szkolenie u Was . Teoria przyjemnie i szybko minęła... Jan K. Polecam !! (1) 22.06.2011 zdałam Egzamin państwowy za pierwszym podejściem. Serdecznie... Natalia K. ZDECYDOWANIE POLECAM ! (2) SZCZERZE POLECAM GDPRAWKO! Bardzo dobra szkoła jazdy, miła i przyjazna... Marta Polecam (2) Szczerze polecam GDprawko jako szkołę nauki jazdy. Po pierwsze - kulturalny... Ewa Dziękuję ;) (1) W dniu 24.06.2011 zdałam egzamin na prawo jazdy :) Dziękuję szkole GDprawko... Magda P SERDECZNIE POLECAM!!!!!!!!!!! (2) JESTEM PO ZDANYM EGZAMINIE PAŃSTWOWYM.BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ SZKOLE GD... ANIA G. magda - opinia (2) Dzięki GDprawko dołczyłam do grona najlepszych kierowców czyli tych, którzy... magda Polecam !!! (2) Dziękuję za to że miałem możliwość uczenia się w Gdprawko. Sa tam świetni... Krzysiek K gdprawko (1) ZDAŁAM za pierwszym razem:) a to dzieki szkole gdprawko:) no i ogromna... paulina wielkie dzięki :) (1) Wielkie podziękowania :) przede wszystkim Pani Adzie jedynej osobie która... Wiola Polecam!!! (2) Teoria prowadzona przez Pana Adama rewelacja, szybko można było przyswoić... Anita S. Krzysiek K. opinia (1) Polecam wszystkim tą szkołę fajna i miła atmosfera, teoria świetnie... Krzysiek K Gorąco polecam.! (1) 09.06.2011 zdałam egzamin na prawo jazdy za drugim podejściem. Chciałabym... Agnieszka Wielkie dzięki (1) 09.06.2011 miałem egzamin państwowy na prawo jazdy kat. B i zdałem. I to nie... Marcin Polecam wszystkim (2) Dziś to jest dnia 07.06.2011 miałem egzamin państwowy na prawo jazdy kat. B i... Michał.M