GDprawko Szkoła Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Bulońska 16/4

Panowie ;wielkie dzieki !!! (2) Jeżeli jeszcze nie masz prawa jazdy, a masz dość czekania na wiecznie... Bożena Tomek L. - opinia (2) Polecam Łukasza jako instruktora, znakomity mentor i kierowca. Wykłady z... Tomek L. Dawid - opinia (2) Bardzo dobra szkoła jazdy, polecam wszystkim. Miła atmosfera i dobre... Dawid
Miejsce godne polecenia (1) Zdecydowanie polecam, szczególnie tym którym zależy na wysokim poziomie... Kasia Świetna szkoła! POLECAM! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę GDprawko, dzięki nim zdałem ezamin za... Mateusz Serdecznie POLECAM! (2) Jako że przygoda z samochodem zaczęła się od kursu w GDprawko,moge z czystym... KUBA Z perspektywy czasu... (2) nieprzerwanie zachęcam do wyboru szkoły GDprawko! A oto dlaczego. Od około 5... Ola K. Stawiam 6 z plusem ;] (2) Szkoła GDprawko to był strzał w 1o. Teoria wyjaśniona w tak fajny sposób że... Patrycja W GDprawko - Polecam Wszystkim (2) Z czystym sumieniem, polecam wszystkim GDprawko. Rewelacja! Teoria prowadzona... Piotrek POLECAM wszystkim kurs w GD Prawko (1) SUPER INSTRUKTORZY EXSTRA ATMOSFERA A SZCZEGULNIE POLECAM ŁUKASZA JAKO... marek mikolajczyk Dla mnie bomba (1) Swoją naukę zaczęłam w innej trójmiejskiej nie najgorszej szkole jazdy. Po 3... Ruda Agata POLECAM W 100 % !!! (1) Po skończeniu kursu w innej szkole jazdy, trzykrotnie bezskutecznie... Buli CD..... (2) Adam potrafi wszystko wszystko spokojnie wytłumaczyć i widać, że zależy mu... Kamila ZDECYDOWANIE POLECAM!!!!! (1) To zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy! Polecam GD prawko wszystkim, którzy... Kamila Prawko w 2 miesiące!!! (1) Z wielką przyjemnością wystawiam tą opinie. Dziekuję Ci Adam! Egzamin zdałam... Alicja OSK GDprawko rządzi !!! (2) Nie wiem jak inni ale dla mnie super ośrodek szkolenia, godny polecenia.... Daniel Polecam !!! (1) Łukasz to świetny instruktor, wszystko tłumaczył cierpliwie i na luzie,... Maniek polecam (2) Bardzo dobry OSK, teoria przekazana w jasny i przystępny sposób, jazdy czysta... Janusz polecam ;] (2) szczerze polecam gd prawko, teoria rewelacja, ciekawa praktycznai przede... ania Doskonała szkoła! (2) Bardzo się cieszę, że mój wybór padł na tę akurat szkołę jazdy. Świetna... Sandra