mika - opinia (1) Robię badania od wielu lat u doktora Wyszyńskiego to jedyny specjalista na... mika Iwoba - opinia (1) Bardzo dobre podejście do zwierząt, spokój, pełen profesjonalizm i... Iwoba MKozicka - opinia (1) Doktor Wyszyński jest wybitnym specjalistą z dobrym podejściem do zwierząt.... MKozicka
polecam zdecydowanie !!!! (1) Wspaniały fachowiec, z wielka empatią do zwierząt, podejscie spokojne,... tomasz Szczerze polecam (1) Pojechałam na echo serca z moją sunią.Przy okazji profesjonalnego badania... Ewa USG ECHO (1) Dr. Wyszyński to encyklopedia wiedzy. Nasza sunia Mika otrzymała wyrok (uspać... Leszek Polecam (1) W tym gabinecie pracują cudowni ludzie, każdy zwierzak ma wspaniałą opiekę Ela Profesjonalne USG (1) Dr. Wyszyński ma bardzo dobry sprzęt i ogromną wiedzę, dzięki czemu według... mika Najlepszy w mieście. (2) Mam jak najlepsze zdanie o dr. Wyszyńskim! Lekarz jak mało który zajmuje się... Jolanta Bardzo dobry specjalista od USG (1) Bardzo dobry specjalista od USG mika dotyczy opinii " Dr.Wyszyński skazał mojego psa na śmierć" (1) Jestem społecznikiem na rzecz psów z 15letnim doświadczeniem i dużo wiem na... Henryka Bucza Najlepszy! (2) Doktor Wyszyński jest najlepszym weterynarzem, mialam okazję odwiedzić kilku... agata GORĄCO POLECAM (1) Ponieważ zobaczyłam, że można wystawiać komentarze postanowiłam dodać opinię!... Agnieszka Dr.Wyszyński skazał mojego psa na śmierć (3) Ja do tej pory do ostatniej wizyty myślałam że to dobry lekarz ale się... Aneta Opinia (1) Polecam wszystkim właścicielom czworonogów.Pełen profesjonalizm. Panie... Katarzyna Najlepszy Doktor jakiego możesz sprawić swojemu przyjacielowi. (1) Bardzo konkretne i umiejętne podejście do zwierzęcia. Doktor przeprowadził... Anonim eska - opinia (1) Do tej lecznicy mam bardzo daleko - jednak wielokrotnie pobierałam tam krew -... eska Najlepszy (1) Moja rodzina ma obecnie 3 psy i jeszcze do niedawna królika. Wszystkie... Magdalenaem lekarz z bardzo dobrym podejściem do pacjenta (1) Polecam wszystkim właścicielom czworonogów korzystanie z usług doktora... Agata Najlepszy (1) Właścicielom czworonogów polecam leczenie u doktora Wyszyńskiego. To... Krystyna