Tomasz Kąska - opinia (1) Polecam firmę Galeria Nieruchomości. Zajęli się sprzedażą mojego mieszkania... Tomasz Kąska Jakub - opinia (1) Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu. Jakub Radosław - opinia (1) Podziękowania dla Galerii Nieruchomości za sprawne przeprowadzenie transakcji... Radosław
rob.makuszynski@gmail.com - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa i podejście do klienta. Galeria Nieruchomości w... rob.makuszynski@gmail.com Maciej - opinia (1) Galerię Nieruchomości oceniam bardzo dobrze. Transakcja kupna mieszkania... Maciej Klaudia - opinia (1) Niestety nie kupiliśmy mieszkania przez Galerię Nieruchomości zdecydowaliśmy... Klaudia Tomasz - opinia (1) Galerię Nieruchomości oceniam bardzo dobrze. Transakcja kupna mieszkania... Tomasz Eliza Wilk - opinia (1) Polecam Galerię Nieruchomości, a w szczególności współpracę z Panem Łukaszem... Eliza Wilk Ania - opinia (1) Pan Bartek, który nas obsługiwał sprawił sie perfekcyjnie. Mieszkanie... Ania Julia - opinia (1) Pochwała i podziękowania dla Pana Mateusza Ławickiego! Agent nieruchomości z... Julia Jakub - opinia (1) Współpracuję z Galerią Nieruchomości już od kilku lat i jestem pewien, że to... Jakub Kajetan - opinia (1) Bardzo profesjonalne i uczciwe podejście do klienta. Wiedza personelu i... Kajetan Maria Anders - opinia (1) Jestem pod Wielkim wrażeniem w jaki sposób została przeprowadzona transakcja... Maria Anders Paweł Kosiacki - opinia (1) Kupiłem wymarzony dom. Całą transakcję przeprowadził Pan Piotr Wesołowski -... Paweł Kosiacki S Lange - opinia (1) Szybko, sprawnie i na temat. Pełen profesjonalizm. Pana Mateusza Zabłockiego... S Lange Marcin - opinia (1) Profesjonalnie i bardzo skutecznie! Polecam szczególnie Pana Łukasza. Pozdrawiam Marcin Magda - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Szybko sprawnie, a na dodatek w super atmosferze Magda Dziękuję i polecam (1) Bardzo dziękuję Panu Przemkowi Urbańskiemu za profesjonalizm, miły kontakt i... Mariola Jasińska super agencja (1) Gorąco polecam. Pan Przemek Urbański zapewnił mi profesjonalną i kompleksową... Krzysztof Rewelacyjny (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta.Pan Bartosz Sztachelski bardzo... Zadowolona klientka