Andrzej - ocena (1) Polecam. Pani Patrycja Masłowska super doradca. Przedstawia oferty... Andrzej Andrzej - ocena (1) Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu Pana Mateusza. Osoba... Andrzej Maria - ocena (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu firmy. Doradca kredytowy bardzo mi... Maria
Maciej - ocena (1) Firma sztucznie winduje ceny nieruchomości. W pierwszej połowie roku kupiłem... Maciej Julia - ocena (1) Bardzo polecam tę agencję nieruchomości! Profesjonalizm, zaangażowanie i... Julia Anna - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Andrzeja Kaszube. Był bardzo pomocny przy sprzedaży... Anna Krystian S. - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, szybka sprzedaż i super... Krystian S. Artur M. - ocena (1) Biuro wyróżnia się świeżym podejściem do tematu oraz ma w swoich szeregach... Artur M. Aleksandra - ocena (1) Bardzo polecam tą firmę! Sprzedaliśmy moją nieruchomość w niecałe 2 miesiące.... Aleksandra Anna - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Kamila Kostrzewskiego.z Galerii Nieruchomości Już od... Anna Piotr - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Kamila Kostrzewskiego ,który pomógł nam w procesie... Piotr Marta G - ocena (1) Polecam p. Pawła Śmigielskiego, skuteczny agent!! Transakcja dokonana,... Marta G Andrzej - ocena (1) Współpracę z Panią Eweliną Fal polecił mi kolega. Spotkałem się z fachową... Andrzej Andrzej - ocena (1) Współpracę z Panią Eweliną Fal polecił mi kolega. Spotkałem się z fachową... Andrzej Magdalena - ocena (1) Wyróżnienie dla Galerii Nieruchomości w Gdańsku za bardzo sprawne i... Magdalena Renata - ocena (1) Polecam współpracę z Mateuszem Zabłockim. Pełen profesjonalizm, kompetentny i... Renata Iwona - ocena (1) Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i pozytywna energia ze strony Pana... Iwona Michał - ocena (2) Po raz kolejny współpraca z Galerią Nieruchomości przebiegła doskonale.... Michał LIDIA - opinia (1) Podziękowanie dla Pana Artura. Szybkie załatwienie sprawy, wysoka kultura i... LIDIA Ania - opinia (1) Sprawa sprzedaży mieszkania przebiegła szybko, profesjonalnie i... Ania