Gosia i Piotr - opinia (1) Szukaliśmy idealnego mieszkania dla siebie i znaleźliśmy dzięki Galerii... Gosia i Piotr Ivan - opinia (1) Serdecznie polecam pana Łukasza Rajzera przy współpracy do sprzedaży domu.... Ivan Teresa - opinia (1) Świetne podejście do klienta! Pełen profesjonalizm, wysoka kultura osobista.... Teresa
Marlena - opinia (1) Mieliśmy przyjemność pracować z Panem Mateuszem Zablockim, która pomagała nam... Marlena Jarek - opinia (1) Serdecznie polecam wspolprace z Panem Mateuszem Zabłockim Jarek Weronika - opinia (1) Pełen profesjonalizm, świetne podejście do klienta, obsługa od A do Z,... Weronika Paweł - opinia (1) Serdecznie polecam p. Łukasza Rajzera oraz Katarzynę Zwolińską z firmy... Paweł Wioleta - opinia (1) Chciałam bardzo podziękować miłej agentce Pani Sedonii za profesjonalizm i... Wioleta Lukasz - opinia (1) Polecam p. Łukasza Szuciło, bardzo kompetentny posrednik Lukasz Krzysztof - opinia (1) Caly proces przebiegł bardzo sprawnie dzieki P. Sedonii. Miła i profesjonalna... Krzysztof Mateusz - opinia (1) Skorzystałem z usług Galerii Nieruchomości i jestem bardzo zadowolony ze... Mateusz Anna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. Udało mi się przejść przez cały proces... Anna Maria N. - opinia (1) Oferta pod opieką p.Sedonii zakonczyła się pomyślnie kupnem-sprzedażą.Kontakt... Maria N. Grzegorz - opinia (1) Świetna oferta, super obsługa, serdecznie polecam współpracę z Panią Sedonią... Grzegorz Małgorzata - opinia (1) Serdecznie polecam biuro Galerii Nieruchomości, a zwłaszcza współpracę z... Małgorzata Karolina - opinia (1) Bardzo polecam Agencję " Galeria Nieruchomości " A w szczególności Pana Ivana... Karolina Bogdan - opinia (1) Polecam Galerie Nieruchomości, a w szczególności Pana Mateusza... Bogdan Edyta - opinia (1) Oczywiście polecam firmę Galeria Nieruchomości i usługi Pana Łukasza... Edyta Robert K - opinia (1) Korzystałem z usług Galerii Nieruchomości i jestem bardzo zadowolony ze... Robert K Stanisław - opinia (1) Współpraca w pełni profesjonalna. O nic się nie musiałem martwić. Stanisław